Mile me je vodio kroz život, on mi je bio sve: Smrt svog supruga, Neda NIKADA nije mogla da preboli

Novosti online

11. 01. 2020. u 08:36

Миле ме је водио кроз живот, он ми је био све: Смрт свог супруга, Неда НИКАДА није могла да преболи

Foto: D. Mišić

Neda je u intervjuima često isticala koliku ljubav gaji prema svom suprugu, a njegovu smrt nikada nije mogla da preboli
Život Nede Arnerić, pored glume, obeležile su i velike ljubavi.

Svakako najveća od njih je doktor Milorad Mešterović, s kojim je bila u braku tri i po decenije. Dr Mešterović je preminuo krajem 2018. godine posle duge i teške borbe sa rakom, što je glumica veoma teško podnela.

- On je meni sve, sin, brat, muž, tata, ljubavnik i prijatelj. Toliko sam srećna što smo izgurali zajedno. Bilo je tu raznih čudesa, nismo bili sveci, ali mi je najveći prijatelj - iskreno je jednom prilikom istakla glumica.

Neda je u intervjuima često isticala koliku ljubav gaji prema svom suprugu, a njegovu smrt nikada nije mogla da preboli.

Pročitajte još - "Mrzela sam status seks simbola", "U Rovinju su počele moje prve depresije", "Kako sam postala žena bez prošlosti": Ovako je govorila velika Neda Arnerić

- Treba da voli pozorište, da voli knjige i da je malo jači od mene, to jest da je moćniji. Da me vodi kroz život, kao što je bio moj Mile - iskreno je govorila glumica.

Pre njega bila je u braku sa dve poznate ličnosti - Dejanom Karaklajićem, rediteljem s kojim je snimila hit komediju „Ljubavni život Budimira Trajkovića“, te legendarnim glumcem Radetom Markovićem.

Nakon što je početkom 2019. godine pokušala da izvrši samoubistvo, njen prvi suprug Dejan Karaklajić otkrio je da ga je slavna glumica zvala tri dana pre tragičnog događaja i tražila mu ulogu.

- Pričali smo o njenom pokojnom mužu Miloradu Meštroviću. Poznavao sam ga, mnogo su se voleli, bili su zajedno 35 godina. Bio je dobar čovek. Nije mogla da preboli njegovu smrt. Rekla je: "Ja sada moram da radim", i pitala me da li imam ulogu za nju. Obećao sam joj da ćemo naći nešto jer planiram da počnem da radim na novoj TV seriji - preneli su tada beogradski mediji.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije