Kobre na štandu Novosti: Lekcije posetiocima o rukovanju oružjem

D. B. M.

sreda, 23. 10. 2019. u 22:42

Кобре на штанду Новости: Лекције посетиоцима о руковању оружјем

Foto Z. Jovanović

Predstavljen je naš specijalizovani časopis "Kalibar". Gosti na promociji bili su pripadnici IPSC "Kobre"

NAŠE najtraženije revijalno izdanje "Ruski travar" predstavljeno je u sredu po podne na Sajmu medija na štandu Kompanije "Novosti".

Pročitajte još:SAJAM KNjIGA: Čitaoci traže sve od Handkea

Posetioci su razgrabili stare primerke ovog lista. Aleksandra Mikata, zamenica urednika je ljubazno i dugo, uz ruski čaj, razgovarala sa njima o svemu što ih zanima, a većina ih je sa našeg štanda otišla sa poklonom. Dobili su ruske maske za lice, regeneratore za kosu koje koriste Ruskinje ili mešavinu ruskog meda, polena i propolisa koja je u Moskvi poznata kao "promed 2". Nešto ranije predstavljen je naš specijalizovani časopis "Kalibar". Gosti na promociji bili su pripadnici IPSC "Kobre", koji su posetiocima objašnjavali kako se rukuje oružjem.

Pročitajte još: Čepurin zvezda Sajma knjiga u Beogradu

Skoro celog dana posetioci su se zaustavljali pored plave "tojote", izložene na našem štandu, razgledali je i fotografisali se. Većina njih nam je otkrila da igra nagradnu igru "Večernjih novosti" i da priželjkuju da glavna nagrada - ovaj automobil postane - njihova.

Gosti na našem štandu danas će biti glumica Iva Štrljić i Vladimir Vlaho, direktor turističke organizacije "Sabra". Razgovor sa njima biće emitovan uživo na Radio Novostima.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Jovan

24.10.2019. 06:22

Ja mislim da je najbolje da ste jedan tenk uneli na stand na sajmu knjiga. To bi bas bilo odgovarajuce.