BIO JE MILjENIK ŽENA: Ovo su velike ljubavi Igora Pervića, jedna se emotivnom porukom oprostila od glumca (FOTO)

Novosti Online

utorak, 23. 04. 2019. u 14:25

БИО ЈЕ МИЉЕНИК ЖЕНА: Ово су велике љубави Игора Первића, једна се емотивном поруком опростила од глумца (ФОТО)

Foto S. Sarić

Tokom života, on je imao nekoliko ljubavi, a otvoreno je pričao da je sa 17 godina upoznao devojku nepoznatu javnosti, koja ga je uvukla u "svet droge"
Poznati glumac Igor Pervić preminuo je u utorak 23. aprila u 52. godini, a bio je miljenik svih žena još od rane mladosti.

Tokom života, on je imao nekoliko ljubavi, a otvoreno je pričao da je sa 17 godina upoznao devojku nepoznatu javnosti, koja ga je uvukla u "svet droge".

Prva, prava devojka Igora Pervića bila je pesnikinja i književnica Jasmina Holbus.

"Jasmina je dolazila dva puta dnevno da me poseti i stvarno se trudila oko mene. Tada sam shvatio da je ona moja jedina slamka spasa", rekao je on jednom prilikom.

Pročitajte još - PREMINUO SRPSKI GLUMAC: Igor Pervić (52) pronađen mrtav u svom stanu

Igor je kratko je bio oženjen Jelenom Tinskom, balerinom i glumicom, koja je najviše poznata po tome što je bila u "Lokicama". Igor sa Jelenom nije ostao u dobrim odnosima, s obzirom da se u vreme veze sa njom borio sa herioinskom zavisnošću. Njegova bivša supruga bila je starija od njega 15 godina, pa njegovi roditelji nisu podržavali taj brak. To potvrdjuje i podatak da njegova majka Lidija nije prisustvovala venčanju.

Jelena Tinska Foto N. Fifić


Nakon tog braka, bio je dugo godina u vezi sa Jovanom Petrović, Čkaljinom unukom. Sa njom se iz Beograda preselio u Baćevac, a onda su prekinuli svoju vezu. Ona se i preko društvenih mreža oprostila od svog bivšeg dečka.

"Moja ljubav", napisala je ona na društvenim mrežama uz zajednički sliku.


(Izvor: informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Д. Мирсин Сибничанин

23.04.2019. 21:52

Свака част Чкаљиној унуци што се огласила с мером овим поводом. За разлику од Јелене Тинске.