Oni koji kmeče zbog ukidanja Hrvatske ulice najradije bi ukinuli Srbiju

MILAN BABOVIĆ

sreda, 29. 07. 2020. u 12:45

Они који кмече због укидања Хрватске улице најрадије би укинули Србију

Novosti

POSLERATNA komunistička vlast i povijesničarka pristojne Srbije udruženi su u svevremenskom zločinačkom poduhvatu protiv našeg naroda.

Zamislite da neki izraelski istoričar otmicu nacističkog monstruma Adolfa Ajhmana u Argentini i njegovo vešanje u Ramali 1961. godine kritikuje kao uzimanje pravde u svoje ruke, a dželate tvorca koncepta "Konačnog rešenja" nazove - nasilnicima?

Naravno, tako nešto je nepojmljivo ne samo u zemlji Davidovih potomaka, ali ne i ovde gde su NVO šegrti i brozoidi prvaci sveta u autošovinizmu. Zato i ne čudi što je magistra vitae drugosrbijanaca Dubravka Stojanović ideju da Blagoje Jovović dobije ulicu u srpskoj prestonici propratila rečima da to znači da "Beograd slavi krvnu osvetu i ubice".

Ova žena, koja na veliku žalost uči naše studente, samo prilježno nastavlja delatnost svojih "crvenih" ideoloških uzora. Kao što su oni pola veka nametali veštačku simetriju između ustaša i četnika, tako i Stojanovićka, u najmanju ruku, želi da izjednači patriotu iz Bjelopavlića i zlikovca Antu Pavelića. Na jednom tasu je pet hitaca iz damskog pištolja, a na drugom Jasenovac, Glina, Prebilovci, Jastrebarsko, Sisak, "srbosjek" i maljevi...

Prvi su svesno produžavali životni vek osnivaču NDH, o čemu svedoči Stevo Krajačić - "Tito nam je naložio da odustanemo od otmice Pavelića", a drugopomenuta blati čoveka koji nije mogao da gleda kako se najveći uništitelj Srba slobodno šeta Buenos Ajresom.

Oni koji od objave teksta u "Novostima" kmeče zbog ukidanja Hrvatske ulice najradije bi ukinuli Srbiju. A pošto se bliži i jedan tužni datum, može se očekivati da Dubravka ili neko od "građanskih intelektualaca" predloži da i mi počnemo da slavimo "Oluju" zarad pomirenja i kosmopolitskog duha Beograda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

maniks

29.07.2020. 13:40

Te koji kmece za ustaske ulice sa najvecim zadovoljstvom bi proterao u Ustasiju pa neka uzivaju. Ja u Srbiji necu da stanujem u ulici koja ima veze sa Ustasijom i tacka.

ludi milojko

29.07.2020. 18:14

vi morate da shvatite da su hrvati ubedili sami sebe da su najveci antifasisti iz drugog svetskog rata, da je ante pavelic za njih heroj i borac za ljudska prava a jasenovac odmaraliste i rehabilitacioni centar a ustase elitne jedeinice u borbi protiv fasizma. morate da shvatite da su hrvati toliko zli i prljavi da su u stanju da kazu bilo sta, da slazu bilo sta, da urade bilo sta i ne trepnu. jednostavno, svapski konjusari su takva ljiga i mi moramo naci nacina da se suprotstavimo tome. oni se nikada nece promeniti. nisu ovi danasnji nista bolji niti misle ista drugacije od onih iz 40tih godina prosloga veka.

Luka

29.07.2020. 23:38

E da nam je više Jovovića da pruze barem delom satifakciju za srpske civine žrtve koje su učinili zapadni i americki politicari i njihovi vojni izvršioci.od 1991 na ovamo

Gazda

31.07.2020. 12:25

Koliko smo kao nacija sputavani, osakaćeni, koliko su nam drugi nametali istinu a mi ćutali, za takvu hrabrost Jovovića svaki grad u Srbiji treba da ima njegovu ulicu, a njegovo delo uvesti u Istoriju. Na taj način zaštititi buduća pokolenja od hrvatskih fašista.