RAČUN: Fali mu 5,5 milijardi dolara mesečno, za pobedu ili atomska bomba

Dragan Vujičić

10. 10. 2022. u 09:21

NAJJEZIVIJI klovn na svetu, od Kijeva do Cetinja, ukrajinski lider Vladimir Zelenski, ima ideju kako da zaustavi rat koji je počeo: da A moćni saveznici bace atomsku bombu na Rusiju!

РАЧУН: Фали му 5,5 милијарди долара месечно, за победу или атомска бомба

Novosti

Ideja nije nova, a suština je pozajmljena od Ajhmanovih "alhemičara" iz Aušvica, Dahaua, Treblinke... Iza ubijenog i spaljenog čoveka ostaje 4,4 kilograma pepela. Dakle: u jednačini totalnog nuklearnog rata, oko pet milijardi ljudi postalo bi 20.000.000.000 kilograma praha, a preživeli bi verovatno zaboravili na apsurd kako se samo iz Vašingtona, od 24. februara, u ruke jednog od najvećih junaka "Panamskih papira" dnevno slivalo 130 miliona dolara. I, kako kaže Zelenski, za pobedu nad Rusima fali mu pet i po milijardi dolara mesečno.

Oko Zelenskog sve je u brojevima, parama, procentima...

Iz zemlje od oko 40 miliona stanovnika, više od 12 miliona je otišlo. Od 42 miliona kvadratnih kilometara obradivog zemljišta Ukrajine, već 19 miliona je udomljeno "Monsantu", "Kargilu", "Blek Roku" (veličina obradovih površina Italije), a ostatak privrede i oranica je 6. septembra ove godine iznet na Njujoršku berzu u paketu koji navodno vredi 400 milijardi dolara.

Od februara, Zelenski je u 23 vojna paketa iz Vašingtona dobio oružje vredno 16,8 milijardi dolara, a to će uglavnom da plati Evropa koja je garant ovog ugovora. Već je snimljen i zabranjen dokumentarac u kojem je tema kako je 70 odsto tog oružja negde "nestalo", baš kao što je svet pogrešno mislio da se iz Odese izvozi ukrajinsko žito, a ispostavilo se da je ono već američko. U maju ove godine u holandskom parlamentu se raspravljalo odakle Zelenskom 880 miliona dolara na računu...

Za Zelenskog, jedna atomska i jedan nuklearni rat, bilo bi malo!

BONUS VIDEO - TITOVA VILA OD 50 MILIONA DOLARA: Pogledajte kako izgleda jedna od najstarijih vila u Njujorku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)