FELER

Srđan Mišljenović

20. 08. 2022. u 12:00

VISOKI predstavnik u BiH Kristijan Šmit, kojeg ne priznaje Republika Srpska, zaurlao je "Smeće, potuno smeće" pred kamerama, a na pitanje novinara o izmenama izbornog zakona u BiH i odnosima političara u Federaciji BiH.

ФЕЛЕР

Novosti

Njegovo pravo lice je izašlo na videlo. Izgleda da su jedino "šokirani" bošnjački političari i nemački, kojima, eto, jednostavno nije jasno zašto je dosad ledeni Šmit poludeo. Naravno da se bošnjački političari prave mrtvi na ovaj izliv besa, jer je upućen upravo njima, a i donekle hrvatskim, jer već četiri godine nisu formirali vlast u Federaciji BiH.

Hrvati manje-više nemaju šta da brinu, jer se zna ko su favoriti Nemaca u BiH. Ipak, Šmitovo ludovanje pred kamerama je dokaz kakve političare šalje Evropa u BiH da ovde vedre i oblače. Dok Republika Srpska uporno ističe da je Šmit turista koji nema podršku svetskih sila, zbog čega trpi konstantne kritike, ovaj Nemac je sada javno dokazao da je upravo "čovek s koferom". Njegovo urlanje pred kamerama je ponašanje turiste koji je kupuo kartu za Međugorje da vidi Gospu, a umesto toga je završio pred ćevabdžinicom u Travniku.

Zanimljivo je da je Šmitu odjednom dozlogrdilo da trpi uvrede i istih mu je, kako kaže, preko glave, pa mora da bude glasan. Šta da na ovo kaže Republika Srpska? Koliko to uvreda trpi Srpska od strane Šmita i njegovih prethodnika već decenijama, jer pokušavaju da po srajevskom receptu razore RS. A za to vreme Sarajevu i bošnjačkim političarima je sve dopušteno. Šmit je, ponašajući se kao uvređena mlada, pokazao da i nemački materijal ima feler i da nije sve što je "mejd in" Nemačka kvalitetno. On boravi u BiH godinu dana. Očigledno je kuvanje u bosanskom loncu završeno. I Šmit je prokuvao!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)