ZLODELO: Potomci će nam narednih stotina godina u koštanom tkivu imati uranijumske darove "Milosrdnog anđela"

Dragan Vujičić

25. 07. 2022. u 08:35

U AMERIČKOM pravosuđu postoji presuđeni presedan: znaću kad vidim!

ЗЛОДЕЛО: Потомци ће нам наредних стотина година у коштаном ткиву имати уранијумске дарове Милосрдног анђела

Novosti

Davne 1962. sudija Poter Stjuart presuđivao je da li je bioskop u Ohaju, prikazujući francuski film pod nazivom Les Amantes, koji je sadržao scene seksa, širio opscenost.

Na nižem sudu menadžer bioskopa osuđen je na robiju kao kriv. Ali, na Vrhovnom sudu Stjuart ga je oslobodio, a u obrazloženju presude je stajalo:

"Danas neću pokušavati da definišem vrste materijala za koje smatram da su opsceni, ali prepoznajem opscenost kada takav sadržaj vidim."

Brat od ujaka, Slobodan, umro mi je na onkologiji 2008. Nije prethodno bio u ratu, živeo je u Boleču u kući pored pogođene trafostanice. Moja supruga je 2014. išla na zračenje zbog kancera dojke. I ja sam 2008. i 2009. operisao tumor u bolnici na Bežanijskoj kosi.

U stvari, ne poznajem nijednu srpsku porodicu koja ne zna da se "snađe" u holovima onkologije u Pasterovoj 14.

Srbija danas ima otprilike pet puta više onkoloških pacijenata na 100.000 stanovnika nego pre 2000. godine. To nije zato što narod "neuredno" živi, "hrani se u pekari", puši i nema zdravstvenu kulturu...

Hvala do neba doktorki Riti Čeli iz Rima što nas je podsetila da postoji medicinska metrika koja lako dokazuje da neki od nas zbog NATO bombardovanja imaju u sebi i 500 puta više otrovnog uranijuma nego što je normalno. Srpska toksikologija je prva utvrdila:

NATO nam je otrovao narednih 60 generacija. Potomci će nam narednih stotina godina u koštanom tkivu imati uranijumske darove "Milosrdnog anđela".

Zvuči kao Zenonova aporija, ali je stvar za razmišljanje.

Oni nas neće primiti u EU, ne zbog toga što ih konačno tužimo za "magnum krimen" iz 1999. nego zato jer bi u tom slučaju morali da priznaju i da plate za zlodelo!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)