TOPIONIČARSKI PONO(Š)S: Dok se bojkot opozicija uzda u strance, Vučić može mirno da spava

Milan Babović

03. 11. 2021. u 09:48

Mnogi vape poodavno da budu šegrti nekom majstoru sa Zapada koji će srušiti Vučićev režim, uz malu pomoć njih koji se predstavljaju kao jedini srpski prometeji propale evropske ideje

ТОПИОНИЧАРСКИ ПОНО(Ш)С: Док се бојкот опозиција узда у странце, Вучић може мирно да спава

Novosti

STIŽE zima, iz ormana se vadi toplija garderoba, samo pojedinci iz opozicije, gologuzi po idejama, nemaju tu muku. Oni su čuvene "monterice" obukli s početka dvehiljaditih i ne skidaju ih.

Tadašnji dosovci priznali su posle 5. oktobra da su novac od zapadnih službi za rušenje Slobodana Miloševića iz Mađarske unosili u rukavima nekada popularnih perjanih jakni. Danas njihovi derivati, zamrznuti u prekambriju političkih vizija, i dalje žude za tom vrstom uvoza i da ih tuđa ruka opet dovede na vlast.

Tako je ovih dana Zdravko Ponoš, bez imalo ponosa, doslovce rekao:

- Kada neko odluči da Kristofera Hila izvuče iz penzije i dovede ga ovde, onda postoji priličan nivo izvesnosti da on neće otići odavde, a da Vučić ostane.

General topioničar je tom izjavom otkrio položaje NS čete, koja se do sada kamuflirala tobože nacionalnim bojama svoga lidera iz Ježevice, koji se kod pojedinih analitičarskih bena čak etablirao kao "ruski čovek".

Time su se priklonili sabraći đilasovcima, koji vape poodavno da budu šegrti nekom majstoru sa Zapada koji će srušiti Vučićev režim, uz malu pomoć njih koji se predstavljaju kao jedini srpski prometeji propale evropske ideje.

I jedni i drugi zaboravljaju - narod dobija izbore, a ne Tanja Fajon. Ne bi ni oni "zelembaći" stizali preko Horgoša, da Milošević nije bio sklon padu i da većini nije prekipelo. Nema promena, dok ne zrene. A, SSP i NS i ostali iz takozvane bojkot opozicije nemaju ni izbliza snagu nekadašnjeg DOS. Sa nekih 60 odsto podrške, i sa Đilasom i Jeremićem kao protivnicima Vučić može mirno da spava.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati