KRKOBABIĆ U POŽAREVCU: Da penzije prate plate

V. N.

19. 03. 2022. u 20:44

PREDSEDNIK Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić, poručio je u subotu na predizbornom skupu u Požarevcu da se njegova stranka zalaže za solidarnost i slobodu, kao i da penzije prate plate.

КРКОБАБИЋ У ПОЖАРЕВЦУ: Да пензије прате плате

Foto: Ž. Knežević

- 3P-penzije prate plate, 3P-penzioneri, poljoprivrednici, proleteri, 3P-tri puta pošteno. PUPS za solidarnost, za slobodu, za Srbiju - izjavio je Krkobabić u sali požarevačkog Doma kulture.

Na skupu PUPS-a, koji na predstojeće izbore ide zajedno sa SNS-om, upućen je poziv građanima da na izborima 3. aprila glasaju za listu broj 1. "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" i listu broj 6. - Vučić predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

LICEMERJE DRAGANA ĐILASA: Podržao je potpisivanje Briselskog sporazuma, e evo šta sad kaže (VIDEO)