SRBIJA ĆE NASTAVITI KRUPNIM KORACIMA DA IDE NAPRED: Vučić objavio snimak iz brzog voza "Soko" (VIDEO)

Novosti online

19. 03. 2022. u 20:08 >> 20:11

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić vozio se brzim vozom “Soko” od železničke stanice Beograd Centar do Novog Sada i nazad, a zatim objavio snimak vožnje i poslao poruku građanima.

СРБИЈА ЋЕ НАСТАВИТИ КРУПНИМ КОРАЦИМА ДА ИДЕ НАПРЕД: Вучић објавио снимак из брзог воза Соко (ВИДЕО)

Foto: Instagram/avucic

Predsednik je rekao da je danas veliki dan za Srbiju i da mu se čini da niko u vozu ne može da sakrije svoje emocije.

- Ovo je veliki dan za sve naše građane, jer uspeli smo da povežemo dva naša najveća grada, uspeli smo Srbiju da postavimo visoko na lestvici najnaprednijih i najmodernijih zemalja sa ovakvim vozovima. I to je uspeh koji su postigli građani za Srbije i zato je za nas važnije nego ikada da čuvamo mir i stabilnost, da se borimo za interese naše zemlje, da brinemo i volim osvoju Srbiju više i snažnije nego ikada. Srbija će nastaviti krupnim koracima da ide napred - istakao je predsednik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (10)