DETALJI DRAME KOD VLADIMIRACA: Očuh, koga je Milenko ubo nožem, u sanitetu izgovorio potresne reči

V. Mitrić

25. 01. 2021. u 19:52

DRAGAN Ž. (50) iz sela Kaona, kod Vladimiraca, primljen je, u ponedeljak veče u Opštu bolnicu u Šapcu, koji je, po prijemu, rekao da ga „nožem izbo pastorak Milenko P (27), koji se, inače, leči na psihijatriji!

ДЕТАЉИ ДРАМЕ КОД ВЛАДИМИРАЦА: Очух, кога је Миленко убо ножем, у санитету изговорио потресне речи

Foto: Arhiva

Dragan je, kako saznajemo, dobio teške telesne povrede, srećom one koje nisu opasne po život. Povređeni meštanin Kaone zadržan je na intenzivnoj nezi Hiruškog odeljenja Opšte bolnice u Šapcu. Lekari i drugo osoblje su ga efikasno zbrinuli, a nastavljaju da mu pružaju svu potrebnu pomoć, kako bi se što pre oporavio.

- U šoku sam, kako ne bih bio, koliko do bola, koliko od same pomisli šta mi se i od koga dogodilo - bile su reči koji je ovaj čovek govorio na putu do bolnice i kad je doveden pod njene svodove.

U rasvetljavanje tog slučaja, kako saznajemo, u policiji uključeni su, pored standardnih ekipa policajaca, i njihove kolege zaduženi za nasilje u porodici. Očekuje se da policija pronađe aktera ove drame.

Foto: V. Mitrić

Policija je, vrlo brzo, uspela da pronađe i uhapsi  osumnjičenog za atak na očuha. Navodno sve se dogodilo, posle razmirica, koje nisu bile prve u ovoj kući. Tobože, prvo se mislilo da se nesretni čovek sam izbo nožem, suočen sa lošim ponašanjem pastorka.

Međutim, nije prošlo malo vremena saznalo se šta se iza brda valja, pozvana je policija i hitna pomoć. Izbegnut je krvavi pir širih razmera.

Istragu u ovom slučaju vodiće Osnovno javno tužilaštvo u Šapcu. Uhapšenom je određeno zadržavanje, do 48 časova, uz saglasnost OJT Šabac. Nakon isteka zadržavanja, Milenko P će biti priveden tužiocu, koji će, posle saslušanja, da odluči da li će da zatraži od sudije za predhodni postupak Osnovnog suda u gradu na Savi pritvor do 30 dana. U pitanju je sumnja da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN REZERVATA BIOSFERE: Čuvari prirode i biološke raznovrsnosti