SUDIJA ODREDIO PRITVOR: Osumnjičeni za ubistvo nevenčane supruge u Kragujevcu ostaje iza rešetaka

M. L.

01. 12. 2020. u 15:01

ODLUKOM sudije za prethodni postupak Višeg suda u Kragujevcu,određen je pritvor do 30 dana Dobrivoju D.(61), iz ovog grada, osumnjičenom za ubistvo nevenčane supruge Ljubinke P.(61).

СУДИЈА ОДРЕДИО ПРИТВОР: Осумњичени за убиство невенчане супруге у Крагујевцу остаје иза решетака

Foto Depositphotos

Više tužilaštvo je ovaj slučaj okvalifikovalo kao teško ubistvo. Zločin se desio proteklog vikenda u kući osimnjičenog Dobrivoja D, u naselju Bresnica, gde je živeo sa nevenčanom suprugom Ljubinkom.

Za smrt nesretne žene saznalo se kada je Dobrivoje otišao u kragujevačku bolnicu, zatražio pomoć lekara i rekao da je pokušao da se ubije tako što je popio sonu kiselinu.

To je,navodno,učinio kada je video da se i njegova nevenčana supruga ubila na isti način.

Kasnijim proverama utvrđeno je da je Ljubinka preminula nasilnom smrću, a kako nezvanično saznajemo, imala je prelom rebara i druge teške povrede. Za ubistvo se sumnjiči njen nevančani suprug, koji se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)