TEŽAK DAN ZA NIŠ: Juče tri saobraćajne nesreće, čak osmoro povređenih

J.Ć.

05. 11. 2020. u 11:03

U TRI saobraćajne nezgode koje su se u sredu dogodile u Nišu, povređeno je čak osam osoba .

ТЕЖАК ДАН ЗА НИШ: Јуче три саобраћајне несреће, чак осморо повређених

Foto: B.M.

Prema navodima Zavoda za hitnu medicinsku pomoć svi povređeni su posle ukazane pomoći i urgentnog zbrinjavanja na licu mesta, prevezeni u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja.

Stašna saobraćajna nezgoda dogodila se na putu od Medoševca ka Popuvcu. Četiri osobe prevezene su u Klinički centar u Nišu, nakon sudara dva automobila, potvrdila je PU Niš.

Do sudara je došlo oko 21.50 časova nakon što je „golf“ koji se kretao u pravcu Popovca udario otpozadi u crveni „pežo“ koji je bio zaustavljen na ulici. „Golf“ se od siline udarca okrenuo na krov a „pežo“ je probio obližnju ogradu.

- Dva dvadesetogodišnja mladića i dve sedamnaestogodišnje devojke povređeni su sinoć oko 21,45 časova kada je „golf“ kojim su se vozili izleteo sa kolovoza u Popovačkoj ulici u Medoševcu, udario u parkirani „pežo“ pored puta i prevrnuo se na krov- kazali su u Policijskoj upravi u Nišu.

Svi povređeni u ovom udesu srećom su zadobili samo lakše povrede, ali su prebačeni u Klinički centar na dodatnu dijagnostiku. Prema nezvaničnim informacijama, uzrok udesa je neprilagođena brzina uslovima na putu.

U direktnom sudaru „opela“ niških registarskih oznaka i „audija“ koji se oko 16,10 dogodio na putu od Niša ka Medoševcu, na samo pedesetak metara od pružnog prelaza, putnik iz „audija“ star 44 godine je teško povređen, a vozači tih vozila prošli su sa lakim povredama. Za volanom „opela“ koji se kretao ka Nišu nalazio se Nišlija star 45 godina, a za volanom „audija“ Nišlija star 55 godina. Uzrok ove nezgode za sada nije poznat.

Treća saobraćajna nezgoda dogodila se juče na Bulevaru Nemanjića. U ovoj nezgodi je učestvovalo putničko vozilo marke „opel“ niških registarsih oznaka i biciklista.

 - Muškarac star 44 godine, vozač bicikla zadobio je povrede i prebačen je u Klinički centar Niš na dalju dijagnostiku - kazali su u policiji.

Kako nezvanično saznajemo lake telesne povrede zadobio je vozač bicikla. Obavešteno je Osnovno tužilaštvo u Nišu. Uzrok saobraćajne nezgode se utvrđuje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri