UHAPŠENA SRPKINjA U ITALIJI: Sa detetom išla u krađe, a kada su je uhvatila na delu imala neverovatno objašnjenje

Novosti online

13. 10. 2020. u 20:56

УХАПШЕНА СРПКИЊА У ИТАЛИЈИ: Са дететом ишла у крађе, а када су је ухватила на делу имала невероватно објашњење

Depositphotos

U ITALIJI je uhapšena Srpkinja (19) , pošto je zatečena kako krade u stanu jednog para iz Firence.

Sa njom je bila i desetogodišnja devojčica, a uhapšena devojka je stanarima rekla da je ušla u njihov dom pošto je unutra - videla lopova. Slučaj krađe otkriven je kada su stanari zatekli ženu u svom stanu u Firenci, pošto su se oko 19 sati vratili kući i primetili upaljeno svetlo u sobi i toaletu.

Iznenadili su se kada su videli da je sa njom u društvu i devojčica za koju se kasnije ispostavilo da je stara svega deset godina... Na pitanje šta radi u njihovom stanu, devojka im je iznela potpuno neverovatnu tvrdnju - da je u stan ušla jer je videla da se u njemu nalazi lopov, a zatim je, pre nego što su stigli da postave bilo koje drugo pitanje, pobegla sa devojčicom i plenom.

Muškarac je potrčao za njom i u međuvremenu je pozvao policiju, objasnivši o čemu se radi. Bežeći od muškarca kog je upravo pokrala, njoj su ispadale narukvice, ogrlice, prstenja, minđuše... Tokom bega se razdvojila od devojčice, tako da je ona pobegla u nepoznatom pravcu a starija je uhvaćena dok je pokušavala da uđe u autobus.

Već tada su na lice mesta stigle i policijske patrole koje su je uhapsile. Pronašli su ukradeni nakit za koji se sumnja da je ukraden u drugim kućama u Italiji i objavili fotografiju na sajtu nadležnih italijanskih organa kako bi se vlasnici javili.

Inače, ova devojka je odranije poznata italijanskim policajcima po sličnim krađama.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)