IZGREDNICIMA NAPISANE PRIJAVE: Policija identifikovala aktere tri incidenta u Novom Sadu

Lj. P.

07. 10. 2020. u 16:05

NOVOSADSKA policija identifikovala je i pronašla aktere tri indicenta koji su se dogodila u gradu, i protiv izgrednika podnela odgovarajuće prijave.

ИЗГРЕДНИЦИМА НАПИСАНЕ ПРИЈАВЕ: Полиција идентификовала актере три инцидента у Новом Саду

Foto: Depositphotos

Ubrzo posle prijave da je nepoznati muškarac u Ulici Momčila Tapavice fizički nasrnuo na dve devojke i pretio im, posle čega je pobegao, policija je pronašla tridesetjednogodišnjeg muškarca iz Novog Sada. On se sumnjiči da da je devjkama zadao više udaraca u glavu i telo i jednoj od njih naneo lake povrede, koje su konstatovali lekari Hitne pomoći.

O ovom događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, po čijem nalogu će protiv ovog Novosađanina biti podneta krivična prijava zbog sumnje da se nasilnički ponašao.

Posle pretnji i vređanja radnica u lokalu brze hrane kod Futoške pijace, policija je nedaleko od mesta gde se to dogodilo, pronašla tridesetdvogodišnjeg muškarca. S obziorm na to da se Osnovno javno tužilaštvo, koje je obavešteno o incidentu, izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela, niti prekršaja, protiv njega će ipak biti podneta prijava, ali zbog sumnje da je neovlašćeno držao drogu. Kod njega je, kako saznajemo pronađena 31 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Rasvetljen je i treći incident, u kojem je na Trgu Galerija, jednom novosadskom taksisti razbijen automobil. Ubrzo je, kako saznajemo pronađen dvadesetšestogodišnji mladić iz Loznice, koji se sumnjiči da je sa još jednom osobom, za kojom se traga, napao taksistu i oštetio mu kola.

I ovom događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu koje se izjasnilo da ima elemenata krivičnog dela uništenja i oštećenja tuđih stvari koje se goni po privatnoj tužbi.

Policija je, međutim, protiv ovog Lozničanina podnela zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog sumnje da je kršio javni red i mir.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna