DETALjI HORORA U JAGODINI: Pas izujedao sedmoro ljudi, policija otkrila uzrok i podnela krivične prijave

Z. Gligorijević

23. 09. 2020. u 11:28

ДЕТАЉИ ХОРОРА У ЈАГОДИНИ: Пас изуједао седморо људи, полиција открила узрок и поднела кривичне пријаве

Foto: Depositphotos

PO nalogu nadležnog tužilaštva, jagodinska policija podneće krivičnu prijavu protiv M.D. (87) iz Jagodine ѕbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje opšte opasnosti, jer se sumnja da je njen pas izašao iz dvorišta i ujeo sedmoro osoba.

Povređenima je ukazana lekarska pomoć u Službi hitne pomoći.

Kako “Novosti“ nezvanično saznaju, baka je sinoć oko 20 sati izašla iz dvorišta da izbaci đubre i nije lepo zatvorila kapiju.

Njen pas, mešanac, izašao je na ulicu i ujeo sedmoro prolaznika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Zotteke

24.09.2020. 12:06

Psi lutalice doživljavaju traume i mislim da mnogi umeju da budu nepredvidivi. Čak i na ulici uzvraćaju ljubav prema onima koji im to pružaju ali ukoliko nosim neki predmet ili podsećam na poštara ili lika koji ih je često maltretirao umeju da nasrnu dok ne prepoznaju glas. Ne znam kako neko može biti okrivljen ukoliko je njegov udomljeni pas sa traumama počinio nešto ovako. Svi osim vlasnika su njegova meta. Pitanje je i da li je pas bio izazvan od nekog od njih, gađan kamenom i još više razjaren. Strašno je da ovoliko ljudi bude (srećom samo) povređeno. Ovakav pas na žalost treba pod eutanaziju.

AntiBot

25.09.2020. 10:42

Kako se zakon efikasno sprovodi u Srbiji kad se radi o "običnom smrtniku" koji nema nikog i ništa... Bravo državo, pokaži najslabijima koliko si jaka!