BELI KOVČEG ZA SINA PRVENCA: Neutešni roditelji bebe koja je pronađena mrtva kod Vršca

J. J. B.

21. 09. 2020. u 13:51

БЕЛИ КОВЧЕГ ЗА СИНА ПРВЕНЦА: Неутешни родитељи бебе која је пронађена мртва код Вршца

Foto: J. J. B.

JEDNOMESEČNA beba iz sela Zagajica, kod Vršca, koju je u nedelju ujutru maloletna majka Sara Salkanović (17) zatekla u svom krevetu bez znakova života, najverovatnije se ugušila tokom sisanja.

Zasada se isključuje mogućnost da je do smrti došlo nasilnim putem, jer na beživotnom telu mališana, rođenog 11. avgusta, nisu pronađeni tragovi nasilja.

Foto: Fejsbuk

Ipak, pravi uzrok smrti će se znati kada budu završeni rezultati obdukcije, koja je urađena po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu. 

Neutešni roditelji, Sara i njen 11 godina stariji suprug Savica Grujin, danas će na seoskom groblju sahraniti svog sina prvenca, kom su dali ime Spasa.

Foto: J. J. B.

Podsećanja radi, do ove porodične tragedije došlo je u noći između subote i nedelje. Prema tvrdnjama majke, beba se probudila oko dva sata izjutra zbog grčeva, te ju je ona, da bi je utešila, stavila da spava u krevet između nje i supruga i dala joj da sisa. Ujutru oko 6 časova primetila je da beba ne diše.

Foto: J. J. B.

Odmah su zvali hitnu pomoć, koja je po službenoj dužnosti obavestila policiju o ovoj tragediji. Roditelji su saslušani u policijskoj stanici u Vršcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)