ZAPOSLILI GA, A ON ZLOSTAVLJAO DEVOJKU SA POSEBNIM POTREBAMA: Uhapšen Požarevljanin osumnjičen za nedozvoljene polne radnje

D. N.

19. 09. 2020. u 08:00

POŽAREVAČKA policija je uhapsila Z. S. (57) iz Požarevca, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje, za koje je zakonom zaprećena kazna do tri godine zatvora.

ЗАПОСЛИЛИ ГА, А ОН ЗЛОСТАВЉАО ДЕВОЈКУ СА ПОСЕБНИМ ПОТРЕБАМА: Ухапшен Пожаревљанин осумњичен за недозвољене полне радње

Foto: Depositphotos

On je uhapšen po prijavi porodice devojke A. M. (32), iz okoline Požarevca, nakon što im je ona ispričala šta joj se desilo.

Sve se odigralo 6. avgusta ove godine, dok je osumnjičeni bio angažovan kod ove porodice na farbanju ograde. Iskoristivši odsustvo ukućana, on je devojku namamio u sobu i obnažio se pred njom, pritom je pipkajući po telu i navodeći je da i ona isto uradi njemu.

Onda je, navodno, skinuo pantalone sebi i devojci, pokazujući joj polni organ i pitajući je da li je nekad videla tako nešto. Nakon toga se obukao i izašao da nastavi sa farbanjem ograde kao da se ništa nije desilo.

Devojka A. M., inače osoba sa posebnim potrebama, o ovom slučaju obavestila je porodicu pre nekoliko dana, kada je osumnjičeni uhapšen i saslušan, a zatim je pušten da se brani sa slobode. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)