POSLEDNjI DETALjI! Kako je ubijen Strahinja Stojanović? Poznato koji je eksploziv korišćen i gde je bio postavljen!

Novosti online

utorak, 15. 09. 2020. u 15:11

ПОСЛЕДЊИ ДЕТАЉИ! Како је убијен Страхиња Стојановић? Познато који је експлозив коришћен и где је био постављен!

Foto Z. Jovanović

U EKSPLOZIJI koja se dogodila u nedelju u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu ubijen je Strahinja Stojanović (30), a povređena je Kolumbijka Sonja S.G. (45).

Kako se saznaje, istraga je utvrdila da je ispod džipa BMW X5 bilo između 1 i 1.5 kilograma eksploziva Pentrit. Bio je postavljen ispod vozačevog sedišta.

Eksplozija je bila usmerena. Menjačka kutija dodatno je zaštitila Kolumbijku.

Prema saznanjima, ovakve likvidacije teško se rasvetljavaju, jer je teško doći do otisaka ili bioloških tragova kao materijalnih dokaza.

Automobili se obično zapali nakon detonacije. Ovakve likvidacije se rasvetljavaju operativnim radom ili pronalaskom adekvatnih snimaka sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi osoba koja postavlja eksploziv.

Podsetimo, Strahinja se dovodi u vezu sa ubistvom beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanović.

Kako smo ranije pisali, Stojanović je imao ozbiljan kriminalni dosije i više puta je privođen, hapšen i osuđivan zbog različitih teških krivičnih dela.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Zloco

15.09.2020. 16:49

Dok se tamane međusobno nemam ništa protiv, samo nedužne zaobiđite i budite što precizniji da ne povredite ili ne daj bože ubijete nekog ko nema veze sa vašim mutnim poslovima.

Niko

15.09.2020. 18:49

Amatéři... Trebali su da stave 10kg exploziva.. Tako to rade u holivudu, jel znaju oni da cak noris rusi avion c130 na 4000km daljine i to samo pogledom