OVO JE FILIP KOJI JE SINOĆ UBIJEN NA BANjICI: Imao je samo 18 godina (FOTO)

Novosti online

06. 09. 2020. u 17:21

ОВО ЈЕ ФИЛИП КОЈИ ЈЕ СИНОЋ УБИЈЕН НА БАЊИЦИ: Имао је само 18 година (ФОТО)

Printskrin/Instagram

U PUCNjAVI koja se sinoć dogodila u beogradskom naselju Banjica ubijen je 18-godišnji mladić Filip L. a njegov 21-godišnji drug A. Đ. je ranjen.

Munjevitom akcijom beogradske policije, iste večeri uhapšena su trojica osumnjičenih za likvidaciju na parkingu za koje je potom utvrđeno da su braća.

Nešto kasnije, iste večeri, na Banjici se dogodio novi napad - ovog puta na meti je bila imovina sestre uhapšenih.

Taj napad smatra se svojevrsnim odgovorom na ubistvo mladića koje je izvršeno ranije te večeri.

Printskrin/Instagram

 

Na piljaru i cvećaru čiji je ona vlasnik bačena su dva Molotovljeva koktela posle čega je buknuo požar.

Slučaj je šokirao ne samo žitelje Banjice i Beograda nego i čitavu Srbiju jer je ubijeni dečko imao samo 18 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Gradimir Radivojevic

06.09.2020. 19:00

Kakvo vaspitanje je nosio ovaj dečko sa 18 godina i da je već ogrezao u kriminal, nije se tako reći odvojio od " majčine suknje" a već je mrtav, cela zajednica treba da se digne protiv ovog zla, jer oni ne prezaju ni dali će neko slučajno da nastrada !!!

Rocksteady

07.09.2020. 14:02

@Gradimir Radivojevic - Čak je pitanje da li uopšte ima veze sa vaspitanjem.Poznat mi je slučaj jedne porodice koja je imala dva sina.Jedan završi kao dotični mladić dok je drugi završio fakultet i radi kao programer.Znači, identično "kućno vaspitanje" ali očigledno dijametralno različiti karakteri.

boban

06.09.2020. 22:08

Zašto su ubice nosili pištolje ako su pošteni več da ih upotrebe i da vrše teror nad slabijima i pokažu silu i još je njih bilo troje sve je jasno da je sve ovo bilo planski planirano

Miki

07.09.2020. 10:42

I? Jesu li imali dozvole za držanje oružja, novi oružani list, mišljenje neuropsihijatra, ... Ovakvi terorišu pošten svet, a ovaj drugi ne sme da nosi legalno kupljeno oružje, plus da plaća porez i ostale gluposti. Da li je to normalno, pametno, ... A za služenje vojske, vojne vežbe, učešće u ratovima, smo bili sposobni, a sada to treba da dokazujemo parama, i da se osećamo nezaštićeni na ulici. Ovakvi vrlo često napadaju i nas poštene, koji nemamo veze sa kriminalom. I onda su oni u prednosti, jer znaju da smo mi nenaoružani, pa mogu da nas maltretiraju koliko hoće.