DETALJI NESREĆE KOD BANATSKOG KARAĐORĐEVA: Auto naleteo na prikolicu, vozač ispao iz traktora, od zadobijenih povreda preminuo

B. Grujić

17. 08. 2020. u 11:52

Šezdesetosmogodišnji M.V. iz sela Česterg, u opštini Žitište, kod Zrenjanina, poginuo je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u nedelju 16.avgusta, oko 22.30 , kod sela Banatsko Karađorđevo.

ДЕТАЉИ НЕСРЕЋЕ КОД БАНАТСКОГ КАРАЂОРЂЕВА: Ауто налетео на приколицу, возач испао из трактора, од задобијених повреда преминуо

Ilustracija Foto: B. Backović

Prema podacima zrenjaninske policije, nesreća se dogodila kada je putnički automobil, koji se kretao u istom smeru, naleteo na traktorsku prikolicu, a od siline udara, traktor, koji nije imao kabinu, se prevrnuo.

Vozać traktora M.V. je ispao iz svog sedišta i prilikom pada, zadobio teške telesne povrede, od kojih je preminuo, dok su  lakše povrede zadobili vozač automobila i muškarac koji se u trenutku nesreće nalazio u traktorskoj prikolici.

Identitet lakše povređenih osoba, policija u interesu istrage nije saopštila, a teloo poginulog traktoriste je poslato na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna