DETALJI KASAPLJENJA MOTORNOM TESTEROM KOD UBA: Posekao brata pa se dao u beg, ovaj ga jurio sa sekirom u rukama

B. P.

09. 08. 2020. u 13:30

SVAĐA, a potom i tuča rođene braće Z. M. (62) i M. M. (44) u selu Banjani kod Uba, u subotu oko 19 časova, samo srećom nije se pretvorila u pravo krvoproliće!

ДЕТАЉИ КАСАПЉЕЊА МОТОРНОМ ТЕСТЕРОМ КОД УБА: Посекао брата па се дао у бег, овај га јурио са секиром у рукама

Ilustracija Foto: B. Backović

Braća su, saznajemo, jedan na drugog nasrnuli motornom testerom, odnosno sekirom i na sreću zadobili su samo lake povrede!

Do sukoba je došlo, saznajemo nezvanično, na zajedničkom putu, na imanju, a istraga treba da utvrdi šta je razlog zbog koga su, u toku svađe, “radile” motorna testera i sekira. Na putu, u toku prepirke, Z. M. je na brata zamahnuo motornom testerom, koju je nosio verovatno, jer je bio u seči drveta i posekao ga po telu, nanevši mu laku povredu.

Potom, Z. M. je otrčao u svoje dvorište, gde ga je M. M. sustigao i sekirom mu zadao više udaraca po telu. Braća su prebačena u Urgentni centar Opšte bolnice u Valjevu, gde su im konstatovane lakše povrede. Nakon pregleda, Z. M. Je zadržan u bolnici radi praćenja njegovog zdravstvenog stanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)