SASLUŠAN BANE VIDAKOVIĆ: Nisam kriv, heroin je za ličnu upotrebu

Z. U. - S. J. M.

19. 07. 2020. u 22:02

САСЛУШАН БАНЕ ВИДАКОВИЋ: Нисам крив, хероин је за личну употребу

Foto: K.Mihajlović

POZNATI glumac Branko Bane Vidaković (61), koji je zajedno sa M. I. (40) uhapšen pre dva dana na Vračaru u Beogradu, sumnjiči se za rasturanje i posedovanje narkotika. Policija je kod njih pronašla 30 grama heroina.

Obojica su se nakon hapšenja branili da nisu krivi, odnosno da droga nije bila namenjena za rasturanje, već za ličnu upotrebu. M.I. je određen pritvor kako ne bi ponovio krivično delo.

Inače, 20 grama heroina je bilo sakriveno u medicinskoj zaštitnoj masci M. I., a uhapšeni su u trenutku kada su seli u automobli "ford" i pokušali da pobegnu policijskoj patroli.

Tokom pretresa stana na Vračaru, u kojem živi poznati glumac, inspektori su pronašli dve vagice i još 10 grama narkotika.

Inače, danas se poznati glumac oglasio na "Fejsbuku", a šta je poručio prijateljima na toj društvenoj mreži pročurajte KLIKOM OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Psiho

20.07.2020. 04:52

šta se čudite pa sigurno gakonzumira. Ali kaotakav nije sposoban za rad pa i ne zarađuje dovoljno pa malo i dileriše. U buvaru sa njim muka mi je od slabića i neradnika

Gale

20.07.2020. 12:35

Bravo za Vise tuzilastvo, trebali su i drogu da mu vrate, ipak je on poznat, mora nesto da radi, bar da diluje kad ne moze nista drugo jer se ziv raspo od iste...u ovoj drzavi mozes da dilujes, da ubijas, da bijes ljude po ulici kao Ceda i lupas im kola i nista, ali samo ako nisi obican gradjanin