UZ PROGRAM DO INVESTITORA: Poziv Evropske banke za obnovu i razvoj start-ap kompanijama

S. B.

08. 09. 2020. u 16:15

EVROPSKA banka za obnovu i razvoj (EBRD) poziva start-ap kompanije sa Zapadnog Balkana da se pridruže programu Star Venture.

УЗ ПРОГРАМ ДО ИНВЕСТИТОРА: Позив Европске банке за обнову и развој старт-ап компанијама

Foto: Depositphotos

 

On im omogućava pristup mreži mentora i savetnika koji će im preneti najbolje prakse u industriji. Drugi poziv je otvoren do 30. septembra.

Program uključuje pristup sofisticiranoj poslovnoj dijagnostici, mentorskim platformama, tehničkom savetovanju, kao i savete o mehanizmima finansiranja, pristup međunarodnim mrežama investitora i razvojnim partnerima. Sve aktivnosti su prilagođene individualnim potrebama i planovima novoosnovanih preduzeća.

Ključne koristi za učesnike su prilika za internacionalizaciju njihovog poslovanja, ulazak na nova tržišta, dobijanje konkretne i direktne podrške za razvoj poslovanja, kao i umrežavanje sa vodećim svetskim stručnjacima i investitorima.

Posle prvog poziva izabrano je osam inovativnih start-upova iz regiona koji su već završili sveobuhvatne radionice poslovne dijagnostike sa Univerzitetom za proizvodnju u Cambridge Universiti (IfM) i trenutno pripremaju akcione planove za savetodavne projekte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere