"ASTROM" VOZIO PO AUTO-PUTU, ALI IZ SUPROTNOG SMERA: Policija zaustavila penzionera kod Ralje, evo šta im je rekao!

Tanjug

08. 05. 2021. u 22:51

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, zaustavili su presretačem na auto-putu Niš-Beograd, kod mesta Ralja, 67-godišnjeg vozača automobila "opel astra" koji se kretao kolovoznom trakom za vozila iz suprotnog smera, saopšteno je večeras iz MUP-a.

АСТРОМ ВОЗИО ПО АУТО-ПУТУ, АЛИ ИЗ СУПРОТНОГ СМЕРА: Полиција зауставила пензионера код Раље, ево шта им је рекао!

Foto: Depositphotos

Kada su primetili navedeno vozilo, policijski službenici su, uz korišćenje posebnih zvučnih i svetlosnih znakova, okrenuli svoje vozilo i krenuli za njim krećući se zaustavnom trakom, vodeći računa o bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, navodi se u saopštenju.

Posle jednog minuta, zaustavili su vozilo koje se kretalo u pogrešnom smeru i na bezbedan način ga vratili u pravi smer.

Vozilo je oko ponoći u noći između petka i subote zaustavljeno na naplatnoj stanici Kolari, nakon čega je proverama utvrđeno da šezdesetsedmogodišnji vozač nije bio ni pod dejstvom alkohola niti psihoaktivnih supstanci.

Prema rečima vozača, kontra smerom se kretao jer se na auto-put Beograd - Niš uključio na petlji Kolari u pogrešnom smeru.

Protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava zbog učinjenog prekršaja, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)