VELIKI VASKRŠNJI TROBROJ "VEČERNJIH NOVOSTI": Za naš list govore patrijarh Porfirije, Piksi, Vulin, Lena Kovačević...

Novosti online

30. 04. 2021. u 22:00

ZA VASKRŠNJI trobroj "Večernjih novosti" govore patrijarh srpski Porfirije, Aleksandar Vulin, Dragan Stojković Piksi, Lena Kovačević i mnoge druge ličnosti iz sfere politike, umetnosti, sporta...

ВЕЛИКИ ВАСКРШЊИ ТРОБРОЈ ВЕЧЕРЊИХ НОВОСТИ: За наш лист говоре патријарх Порфирије, Пикси, Вулин, Лена Ковачевић...

Foto: Novosti

Patrijarh Porfirije: Gorkog su ukusa politički poeni stečeni na raspeću Kosova

Državni vrh maksimalno pomaže srpskom narodu i Crkvi na KiM, boreći se, pre svega, da sačuva mir na tom prostoru, rekao je patrijarh srpski u velikom intervjuu za "Večernje novosti".

Aleksandar Vulin: Ujedinjenje Srba niko ne može da zaustavi

Ministar unutrašnjih poslova govori o borbi sa mafijaškim klanovima u našoj zemlji, pretnjama predsedniku Vučiću, ali i o ujedinjenju Srba i pretnjama našem narodu.

Foto: Novosti

Dragan Stojković Piksi: Samo unuke puštam da me pobede

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije otkriva kakvi su planovi za Katar, o svom odnosu sa igračima, kao i šta je rekao Aleksandru Mitroviću nakon utakmice sa Irskom.

Lena Kovačević: Svako traži svoju vezu sa Bogom

Proslavljena džez umetnica za "Večernje novosti" govori o novim projektima, veri i Uskrsu, velikom uspehu u Turskoj, ali i otkriva kako je sarađivati sa Bajagom.

Pored toga, moći ćete da čitate i sjajne reportaže - o "Lazaru" koji čuva jug Srbije, potomcima Milutina Milankovića koji pamte slavnog pretka, Cvetku Ristiću, koji je preživeo pokolj Srba od strane Naserovih boraca 1993. godine, kao i sve detalje o Fruškogorskom koridoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)