ŠOKANTANE TVRDNJE TOME FILE: Đinđić i njemu bliski uzeli su od Amerikanaca za izručenje Miloševića 50 miliona dolara!

Novosti online

04. 04. 2021. u 22:47

SERIJA o poslednjim danima Slobodana Miloševića pred hapšenje izazvala je burne reakcije, a ima i onih koji su nezadovoljni. Nezadovoljna je i njegova ćerka Marija Milošević koja je, kako pišu mediji, najavila tužbu.

ШОКАНТАНЕ ТВРДЊЕ ТОМЕ ФИЛЕ: Ђинђић и њему блиски узели су од Американаца за изручење Милошевића 50 милиона долара!

Foto: Printskrin

Advokat Fila kaže da je serija fikcija i umetničko delo sa umetničkim slobodama, a da je u seriji prikazano kako je Milošević odbio da se odazove pozivu istražnog sudije, da da iskaz i da je zato sve to i nastalo.

- U svojoj knjizi sam zabeležio da zahtev za hapšenje nije ni postojao - rekao je Fila u HitTvitu.

Tvrdi da su pokojni premijer Zoran Đinđić i njegovi najbliži saradnici 2001. godine od Amerikanaca dobili 50 miliona dolara u kešu za hapšenje Slobodana Miloševića i njegovo izručenje Haškom sudu. Fila kaže da TV serija upravo ima zadatak da sakrije tu strašnu istinu i da pokuša da nametne laž kao istinu.

- Milošević je izručen u Hag, protivno odluci ustavnog suda, a da bi se dobile dodatne pare. Zašto nisu u zatvoru svi oni koji su prekršili garancije da neće biti izručeni Hagu? Da je Milošević znao da neće biti izručen, ne bi tražio garancije. 50 miliona dolara su osnov zašto je uhapšen, nije postojao zahtev istražnog tužioca, nikakav zahtev nije dostao, nego su mangupski pokušali da ga nasamare i odvedu - kaže Fila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)