DAČIĆ POSTAO UJAK: Sestra predsednika Skupštine na svet donela Lenu

Novosti online

16. 03. 2021. u 12:49

ROĐENA sestra Ivice Dačića, nekadašnja glumica Emica, donela je danas na svet ćerkicu koju je nazvala Lena.

ДАЧИЋ ПОСТАО УЈАК: Сестра председника Скупштине на свет донела Лену

Foto: Printskrin

I mama i beba se osećaju dobro, a među najsrećnijima je, nema sumnje, predsednik Skupštine Srbije i lider SPS, koji je sigurno zapevao pesmu "Pevaj ujko, pevaj rode".

Emica je javnosti najpoznatija po ulozi Zorice, sekretarice sudije Ljubomira Starčevića Risa (Branislav Lečić) u popularnoj seriji Siniše Pavića "Porodično blago". Pojavila se u 28 epizoda, kao i u filmu "Tajna porodičnog blaga".

Foto: Printskrin

 

Glumila je i u filmu "Belo odelo", kao i u narednoj Pavićevoj seriji "Stižu dolari", ali samo u dve epizode. Minijaturna pojavljivanja je zabeležila i u serijama "Jelena" i "Miris kiše na Balkanu", a pamti je i pozorišna publika. Glumom je prestala da se bavi 2011, kad se zaposlila u jednoj kompaniji. Emica je završila čak dva fakulteta - Pedagogiju u Prištini i Akademiju dramskih umetnosti u Beogradu.

- Odrastao sam skromno, i sa 15 godina se odvojio od kuće - prisetio se Dačić u jednom intervjuu detinjstva i sestre.

- Kako bi odškolovali mene i sestru Emicu, moji roditelji Desko i Jela sakupljali su pečurke i šipurak. Emicu su, uprkos ulogama, uvek gledali kao moju sestru.

Informacija da će Dačić postati ujak u javnosti se pojavila početkom februara ove godine, kada je na Zvezdari izbio požar u kom su srećom, uspešno evakuisane, između ostalih, majka i trudna sestra predsednika Skupštine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije