OVO SU LOKACIJE NA KOJIMA MOŽE BITI FABRIKA VAKCINA: Predsednik Vučić iz Maname - aktivno radimo na pokretanju proizvodnje

Novosti online

13. 03. 2021. u 21:06

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će u ponedeljak biti održan prvi radni sastanak po pitanju fabrike za vakcine protiv korona virusa.

ОВО СУ ЛОКАЦИЈЕ НА КОЈИМА МОЖЕ БИТИ ФАБРИКА ВАКЦИНА: Председник Вучић из Манаме - активно радимо на покретању производње

Foto: Printscreen

On je, u izjavi TV Pink, kazao da će se razgovarati o mestu izgradnje, dodajući da je u optiaciju pet placeva, od kojih je, između ostalih, jedan na Pančevačkom putu, drugi na autoputu prema aerodromu, jedan prema Lazarevcu.

- Pogledaćemo da vidimo logistiku i spremimo se da za manje od mesec dana gradimo fabiku - podvukao je Vučić.

On je izrazio uverenje da će time Srbija biti još snažnija I omogućiti komšijama da imaju dobre vakcine.

Vučić je istakao da će to biti srpska vakcina, jer će, nakon, najpre pakovanja, biti pravljena I tecćnost posle izvesnog vremena.

- Moćićemo da se pohvalimo da je to srpska vakcina - naglasio je on dodajući da će biti obučavani naši stručnjaci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Drago

13.03.2021. 21:20

Odlična vest za Srbiju. Izgradnjom fabrika za proizvodnju vakcina, ne samo da ćemo biti medju najboljima u svetu po vakcinaciji ljudi, već ćemo i da zaradimo novac prodavajući iste.

Sveta

14.03.2021. 09:29

Naljbolja lokacije za novu fabriku proizvodnje kineske vakcine je mesto gde su se nalazili pogoni Ei Niš na Batajničkom drumu u Zemunu. To je idealno mesto jer je pokriveno sa tri strane komunikacijama, blizu je stručne radne snage a obezbeđeno sa svim pratećim infrastrukturama

Jaca Uzelac

14.03.2021. 12:14

Jedna od mnogobrojnih potvrda da Srbija postaje sve cenjenija zemlja u svetu kao rezultat dobre politike koju ovaj covek vodi , voleli ga mnogi ili ne to mu se ospotiti ne moze !