DRŽAVA BRINE O SVIM SVOJIM GRAĐANIMA Vučić: U Srbiji je vakcinisano oko 1.4 miliona građana

Tanjug

01. 03. 2021. u 00:20

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je veoma ponosan što je do sada u vakcinisaciji u Srbiji dato oko 1,432 miliona doza, od čega je 921.000 ljudi vakcinisana prvi put, a 512.000 revakcinisano.

ДРЖАВА БРИНЕ О СВИМ СВОЈИМ ГРАЂАНИМА Вучић: У Србији је вакцинисано око 1.4 милиона грађана

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Na pitanje kako komentariše to sto pojedini govore da nije on nabavio vakcine već nadležne službe i to što se Dragan Đilas pohvalio da se sutra revakciniše, iako u isto vreme njegovi mediji vode kampanju protiv vakcinacije, Vučić je rekao:

- Neću da govorim loše o političkim protivnicima pred stranim državljanima i ambasadorima. Mogu da se pohvalim da sam malo pomogao svojim bratskim odnosom sa predsednikom Putinom...Tako mali Đokica zamišlja život - hvala službama".

Vučić je istakao da su svakako BIA i MUP uradili veliki posao kada je reč o smeštaju i čuvanju respiratora i kompletne opreme, kao i dovozu vakcina.

- Ipak, nemojte da se ponašamo kao deca. Zna se kako, zašto i na čiji zahtev se tako krupna politička pitanja rešavaju - poručio je Vučić.

Dodao je da je sreća što se i njegovi politički protivnici revakcinišu, iako su govorili da će da prime samo one vakcine koje se u Evropi primaju, i to sa onim vakcinama za koje su govorili da ih nema.

- Država se stara i za sve druge građane bez obzira na političke razlike, dodao je Vučić i poželeo svojim političkim protivnicima dobro zdravlje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (34)

MEĐUNARODNI DAN ZAŠTITE MATERNJEG JEZIKA: Važnost očuvanja kulturnog identiteta