PROKOCKAO ŠANSU DA OSVOJI “FIJATA”: Milorad iz Beograda je bio potencijalni dobitnik, a onda je žiri otvorio kovertu!

Novosti online

27. 02. 2021. u 21:24

ПРОКОЦКАО ШАНСУ ДА ОСВОЈИ “ФИЈАТА”: Милорад из Београда је био потенцијални добитник, а онда је жири отворио коверту!

Foto: Printskrin

MILORAD Jokić iz Beograda izvučen je večeras kao potencijalni dobitnik "fijata 500L" u poslednjem izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020".

Žiri, koji za svaki izvučeni koverat proverava da li su poslati u skladu sa pravilima nagradne igre, utvrdio je da se u tom kovertu nalaze dva fiskalna računa na kojima je iznos manji od 100 dinara.

Potom se pristupilo izvlačenju drugog dobitnika, pa je izvučen koverat Nele Ilić iz Požarevca, koji je bio regularan.

Prema pravilima nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020", koverat mora da sadrži 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, minimalne vrednosti od 100 dinara.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Gio

27.02.2021. 23:35

@Vlad - Pravila, pravila u crno ga zavila... Dobiće ga neko drugi šta sad kad je imao račune manje od 100dindži.. Naći će drugog srećnika i sve ok, bitno da ga dobije neko, a ko će to biti nije ni važno. Mada je meni jako, jako, drago što je naš bivši pilot dobio nagradu pre neki dan. Jer noje dobio obećan stan od vojske koja u srbiji ima nenormalno mnogo nekretnina, ni oni sami ne znaju koliko i šta imaju, i umesto da daju to zaslužnima oni radije troše pare na održavanje nečeg što me koriste godinama ili im trune bez veze e to nikako ne mogu da shvatim. Moraju da reorganizuju te stvari u vojsci. Puno mladih momaka pa o strijih tada oficira su nas junački branili i dobili su samo hvala, a imaju porodice i mentalne probleme, od hvala nemaju ništa. Ok to im je bio zadatak tj. dužnost, ali opet zašto ne pomoći tim hrabrim ljudima kad već mogu? Mnogi žive jako teško a ipak su zadužili sve nas, a vojska ništa da uradi. Imaju milione vredne nekretnine i po samom centru beograda i po srbiji. Mogu ali su u rasulu. E pa generali naši koji ste dobili stanove i visko plate, dovoljno da lepo živite i sa penzijama pozabavite se tim ljudima i njihovim porodicama nije da nisu ništa radili pa traže onako bez razloga. Mnogi od njih ni ne traže, jer nadaju se da će bog ispraviti nepravdu.