"NISMO GLEDALI IZVLAČENJE, SAD SU NAM JAVILI": Oglasio se dobitnik stana u "Beogradu na vodi"

Novosti online

27. 02. 2021. u 19:17

DRAGOSLAV Ilić iz mesta Požeženo kod Velikog Gradišta dobitnik je stana na 23. spratu jedne od kula u naselju "Beograd na vodi" u finalu drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

НИСМО ГЛЕДАЛИ ИЗВЛАЧЕЊЕ, САД СУ НАМ ЈАВИЛИ: Огласио се добитник стана у Београду на води

Foto: Fejsbuk

- Nismo gledali, bili smo kod prijatelja, sad žurim kući, zvali su me iz RTS-a. Uglavnom je to supruga slala, poslala je oko 100 koverata sa računima. Ona je mešala, slala nešto na njeno, nešto na moje ime, izgleda da sam je imao više sreće - rekao je Dragoslav.

On je dodao da će Ilići zadržati stan u Beogradu na vodi, jer ima dva sina, koja će najverovatnije nastaviti školovanje u prestonici Srbije.

- Brat i ja smo pratili. Tata i mama nisu kod kuće, mi smo srećni i uzbuđeni. Planiramo da se preselimo u Beograd i nastavimo školovanje tamo - rekao je Jovan, jedan sinova.

Pored Dragoslava, večeras su srećene ruke bili i Bojana Stepanović, Dijana Živković, Vojkan Maksimović, Nela Ilić i Ljubiša Kocić, koji su dobili ključeve automobila marke "fiat 500 L".

Dobitnicima je sreću donela glumica Marija Karan.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!