BORA ĐORĐEVIĆ ZA "NOVOSTI" NAKON ODLIKOVANJA: "Srbija nije istetovirana samo na mojoj koži, već i na mojoj duši"

Novosti online

15. 02. 2021. u 14:10

БОРА ЂОРЂЕВИЋ ЗА НОВОСТИ НАКОН ОДЛИКОВАЊА: Србија није истетовирана само на мојој кожи, већ и на мојој души

Foto Marina Pešić

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas povodom Dana državnosti Srbije odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama.

Veliki broj zaslužnih pojedinaca i institucija je odlikovan, a među njima je i proslavljeni roker Bora Đorđević, kom je uručen Orden Karađorđeve zvezde prvog stepena.

Odlikovanje je u ime frontmena "Riblje čorbe" primio menadžer benda Bane Obradović.

Bora je za "Novosti" rekao da je srećan i ponosan što ga je njegova zemlja Srbija udostojila ovim odlikovanjem.

- Srbija nije samo istetovirana na mojoj koži, ona je istetovirana i na mojoj duši. I kada bih putovao po svetu, Srbiju nisam napuštao. Voleo bih da sam lično prisutan, ali me sprečava neko novoproizvedeno gadno zlo, koje se zove kovid 19. Proizvodi se još mnogo gorih i odvratnijih pošasti koje napadaju svet, i protiv kojih se vredi boriti. Nastaviću da branim Srbiju od zla, da bih bar malo opravdao ovo visoko priznanje koje mi je dodeljeno. Voleo bih da sam mogao još više da uradim za svoju zemlju. Moram da se zahvalim onima koji su mi pružali bezrezervnu podršku, jer ovaj orden pripada kako meni, tako i njima, mojoj porodici i mojoj braći iz "Riblje čorbe". Voleo bih da je i moj brat Miša Aleksić tu, da zajedno podelimo ovaj lepi trenutak. Danas su lepi trenuci retkost. Još jednom hvala svima, živela Srbija!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Vidiš ti tu borbu za Srbiju

15.02.2021. 15:40

Bori se čovek za Srbiju iz Slovenije u kojoj već godinama živi kod supruge, i nema više ništa od imovine u Srbiji. Svaka čast bratac!