„BIĆE JEDINA U SVETU KOJU MOGU DA PRIME DECA“- Vučić: Kineska vakcina nema ograničenja za godine starosti

Tanjug

19. 01. 2021. u 10:39

„БИЋЕ ЈЕДИНА У СВЕТУ КОЈУ МОГУ ДА ПРИМЕ ДЕЦА“- Вучић: Кинеска вакцина нема ограничења за године старости

Foto: Depositphotos

KINESKA vakcina Sinofarm jedina je koja nema ograničenje vezano za dob i godine, i biće jedina u svetu koju mogu i deca da prime, preneo je danas predsednik Aleksandar Vučić.

On je dodao i da je kineski Sinofarm, vakcina sa najmanje neželjenih kontraindikacija u svetu.

Kada je reč o ruskoj Sputnjik V vakcini, premijerka Ana Brnabić je precizirala da prvi kontigent koji je stigao u Srbiju, od 2.400 doza, kod nas nije bio registrovan za starije od 60 godina, ali će druga tranša, znatno većih količina koja se očekuje, biti registrovana i za sve starije od 60 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (45)

Ognjen 80

19.01.2021. 13:22

Definitivno je ovo jedan od kljucnih momenata za covecanstvo, pravo je vreme da se izborimo sada kad su uslovi stvoreni vakcinom protiv ovog zla koje nas je snaslo, i zato budimo jedinstveni i slozni !

Brankica

19.01.2021. 13:52

Moramo sacuvati nase najmladje od ove bolesti. Ne znamo kako sutra moze da se izmeni virus i da ne daj Boze ima gore simpotome po decu. Hvala im sto misle na nase najmladje.

Ivana

19.01.2021. 20:20

Kineska vakcina je ubedljivo najbolja bez nus pojava. Kinesku vakcinu svi mogu da prime,jer će se time spasiti životi naših građana.Hvala predsedniče što mislite na zaštiti stanovništva.