DOKTOR MASERATI PONOVO ŠOKIRA: Virus je otelotvorenje đavola - izneo čudnu teoriju sa kojom se ne slažu epidemiolozi

Novosti online

12. 12. 2020. u 13:32

- Ovaj virus je otelotvorenje đavola - rekao je profesor Medicinskog fakulteta dr Goran Belojević.

ДОКТОР МАСЕРАТИ ПОНОВО ШОКИРА: Вирус је отелотворење ђавола - изнео чудну теорију са којом се не слажу епидемиолози

Foto: Printscreen

Profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu dr Goran Belojević kaže da kovid-19 spada u zarazne bolesti koje se prenose vazduhom, tako da je sahranjivanje potpuno isto kao sa variolom verom.

- Pokojnik mora da ide u limeni kovčeg. Svi koji imaju dijagnozu U07.1 ili U07.2 moraju odmah, što pre bez mnogo nošenja leša da budu stavljeni u limeni kovčeg, posle toga mora da idu u drveni kovčeg - rekao je profesor Medicinskog fakulteta poznat pod nadimkom "doktor Maserati".

Belojević je rekao da je sada "vreme smrti" i da se svi moramo prilagoditi određenim situacijama."

Ipak, ovo nije prva izjava našeg lekara koja je donekle izazvala kontroverze u javnosti. Nadimak je dobio po svom automobilu marke "maserati".

Tako, ovaj lekar mnoge je šokirao, ali i nasmejao kada je u jednoj emisiji pričajući o korona virusu, potpuno "slučajno" pomenuo da vozi ovaj skupoceni automobil. Zbog svog "skromnog hvaljenja" ovaj lekar je i dobio nadimak "doktor Maserati".

Foto: RTS Printskrin

Osim ove izjave, javnost je uzburkao i kada je rekao da jedna tableta probiotika na dan štiti od novog virusa i da tada nije potrebno uzmati vitamin C. Ovu teoriju nije potvrdio nijedan od njegovih kolega. Profesor je rekao da i sam primenjuje ovaj recept i toliko je ubeđen u svoju teoriju da je obećao da se neće razboleti od kovida i da će tako dokazati ono što govori.

Dr Belojević je takođe govorio i o tome da su viziri bolji od maski jer štite oči koji su takođe portal do našeg tela za virus, dok to maska ne štiti, a naglasio je i da su viziri praktičniji pošto mogu da se upotrebljavaju više puta.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba