OTKAZANA DANAŠNjA KONFERENCIJA KRIZNOG ŠTABA: O epidemiološkoj situaciji u Srbiji u petak će govoriti predsednik Vučić

Novosti online

četvrtak, 06. 08. 2020. u 14:03

ОТКАЗАНА ДАНАШЊА КОНФЕРЕНЦИЈА КРИЗНОГ ШТАБА:  О епидемиолошкој ситуацији у Србији у петак ће говорити председник Вучић

Foto: Tanjug

REDOVNA konferencija zdravstvenog kriznog štaba u 15 sati danas je otkazana.

Podaci o broju novozaraženih, preminulih, hospitalizovanih, kao i broju osoba na respiratoru biće istaknuti na zvaničnom sajtu covid19.rs

Naredna konferencija, na kojoj će prisustvovati i predsednik Aleksandar Vučić biće održana sutra, najavila je juče premijerka Ana Brnabić.

Naime, prvobitno je bilo najavljeno da će predsednik prisustvovati jučerašnjoj pres konferenciji, ali je zbog obaveza, umesto njega to učinila premijerka Ana Brnabić.

Ona se izvinila u ime predsednika Vučića što nije mogao da prisustvuje konferenciji juče i navela da će on pred novinarima biti u petak na konferencijiji u 15 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (19)

Marija

06.08.2020. 15:19

Sa velikim nestrpljenjem očekujemo predsednikovo sutrašnje obraćanje! Verujemo da će nam predsednik dati informacije koje su vrlo važne za dalju borbu sa Korona virusom u Srbiji!

Gracija

06.08.2020. 18:18

Nekima nije valjalo kada se krizni štab redovno obraća građanstvu, a sada je i današnje otkazivanje problem. Ne razumem u čemu je problem, ko želi da sazna statističke podatke to može učiniti i na sajtu. Prededniku svaka čast, i pored brojnih obaveza koje ima, uvek nađe vremena za davanje odgovora na sva moguća potrebna i nepotrebna zlurada pitanja.