PITALI SU PREMIJERKU ŠTO NE NOSI MASKU: Evo šta je odgovorila

Tanjug

16. 07. 2020. u 16:19

ПИТАЛИ СУ ПРЕМИЈЕРКУ ШТО НЕ НОСИ МАСКУ: Ево шта је одговорила

Foto: Tanjug

PREMIJERKA Ana Brnabić kaže da nosi masku sve vreme, na sednicama vlade, sastancima, a da je razlog što danas na pres konferenciji nije imala masku na licu - želja da razgovor sa novinarima bude lakši, da govori razgovetnije, a pritom su, primetila je, svi na bezbednoj udaljenosti.

-Imala sam masku kad sam ušla i čim budemo završili ili se budem okrenula ka nekoj osobi, ja ću staviti masku. Skinula sam je samo dok razgovaram sa vama, jer na dva metra od mene nema nikoga, a i da bih govorila razgovetnije, to je intencija- rekla je Brnabić novinarima na pres konferenciji na konstataciju da je ona jedina u prostoriji koja nema masku.

Brnabić je istakla da sve vreme nosi masku, na sastancima, sednicama vlade...

-Nadam se da dajem dobar primer građanima, iako to nisam radila u svakom trenutku-dodala je Brnabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Svasta

16.07.2020. 20:53

Доносе одлуке којих се сами не придржавају и после се питају зашто се народ буни.У затвореном простору без маске?Каква бре интенција ко кога овде завитлава?

Veberica

16.07.2020. 23:15

Nije fer ja radim sam i nemam mušterije koje mi dolaze porudžbine primam onlajn šaljem poštom i mene je inspekcija upozorila da moram da nosim masku

Velesila

17.07.2020. 05:09

Jeste, ali je zatvoren prostor. Zatvoren prostor povecava zadrzavanje cestca u vazduhu, tako ga tupite!!! Samo se vi ponašate da mozete da radite sta hoćete i kako hocete, a u Srbiji nilad gore za zivot pre u u toku ove kampamje o virusu...

Ivan Zgrozeni

17.07.2020. 06:57

Premijerko, ne razumete sopstvene mere. To sa distancom od 1,5 metar vazi na otvorenom. U zatvorenom prostoru maske su obavezne bez obzira na razmak koji postoji medju ljudima, narocito ako postoji ventilacija ili klima uredjaj koji "mesa" vazduh i viruse salje i u najudaljeniji kutak.