UZ VAŠU POMOĆ DOŽIVEO SAM ČUDO: Prikupljen novac da Stefan Subotić započne lečenje u Nemačkoj, potrebno još 100 hiljada evra! (FOTO)

Novosti online

17. 11. 2021. u 23:40

STEFAN Subotić (23) iz Belegiša, koji se godinama bori sa leukemijom, otići će na lečenje u Nemačku.

УЗ ВАШУ ПОМОЋ ДОЖИВЕО САМ ЧУДО: Прикупљен новац да Стефан Суботић започне лечење у Немачкој, потребно још 100 хиљада евра! (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Kako je navedeno na Fejsbuk stranici Pomozimo Stefanu, prikupljeno je neophodnih 300.000 evra da bi bio primljen na bolničko lečenje u Kilu.

- Dragi moji dobri ljudi, uz pomoć vas sam doživeo novo veliko čudo. Prikupili ste potreban novac kako bih započeo sa potrebnom terapijom. Verujem da će i ono što nedostaje biti prikupljeno u nekom periodu. Sada je sve na meni, boriću se i biti jak, kako bi ova priča imala srećan kraj. Neka vam Bog svima dobrim vrati. Još jednom veliko hvala svima - napisano u objavi na Fejsbuku.

Već četiri i po godine godine hrabri momak se bori sa akutnom limfoblastnom leukemijom. Od prve transplatacije koštane srži prošlo je tri godine.

Nažalost, bolest se vratila i Stefan je od septembra 2020. godine ponovo bio u Nemačkoj na klinici Malteser u Flensburgu. Sedam meseci kasnije vratio se kući sa nadom da je sve konačno iza njega i da će početi da uživa u životu koji mu se zaustavio kad je imao samo 18 godina.

Međutim, oporavak se iskomplikovao i nekoliko meseci kasnije je utvrđeno da se leukemija opet vratila.

Zahvaljujući prikupljenih 300.00 evra, Stefan ce dobiti svoj tretman CAR-T celijama. Ostalo je da se prikupi još 100.000 evra kako bi bio plaćen kompletan tretman. I zato svi koji se bore da ovaj dečak ozdravi poručuju:

- Ostanimo uz Stefana do momenta kad će nam na stranici "Pomozimo Stefanu" osvanuti poruka - ljudi moji, prijatelji, ja sam zdrav. Kad stranica ponovo postane profil jednog mladog čoveka sa slikama u svim bojama života. Kad zeleni poster postane prošlost. Nemojte stati. Pomozimo Stefanu do kraja ove borbe.

Foto: Novosti

BONUS VIDEO - KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...