POMOĆ MARIJI I LAZARU: Grad Beograd pomaže Miloševićima, kojima je korona uzela celu porodicu

Tanjug

16. 11. 2021. u 16:29

ZAMENIK gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je da će Grad Beograd obezbediti pomoć Mariji i Lazaru čiji su članovi porodice preminuli od virusa korona.

ПОМОЋ МАРИЈИ И ЛАЗАРУ: Град Београд помаже Милошевићима, којима је корона узела целу породицу

Foto: Printscreen/Pink

- Pogodila me je vest da su naši sugrađani Marija i Lazar izgubili deku koji je četvrti član njihove porodice koga je odnela korona. Marija i Lazar su sada sami, a njihova porodica smo mi, Beograđanke i Beograđani - naveo je Vesić na Fejsbuk profilu.


Prema njegovim rečima, opština Zemun obezbedila je juče pomoć za Mariju i Lazara, a Gradski centar za socijalni rad sprovešće sve zakonom predviđene postupke od dobijanja starateljstva za Mariju do obezbeđivanja jednokratne i svake druge kontinuirane pomoći koja im pripada.

Vesić je naveo da će se narednih dana sastati sa Marijom i Lazarom kojima će, kako je istakao, Grad obezbediti i dodatnu pomoć preko Fondacije za decu i mlade Beograda.

- Grad Beograd će pomagati Mariju i Lazara kako bi imali normalno odrastanje kao i svi drugi mladi ljudi u našem gradu. Sada smo mi porodica Marije i Lazara. Oni nikada neće biti sami - dodao je Vesić.

BONUS VIDEO: KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista