MOJA ŽENA I DETE, MORAM DA IH SPASAVAM: Mile iz Matejevca po drugi put porodio ženu sam u kući - na svet donela peto dete (VIDEO)

J. Ćosin

28. 07. 2021. u 15:16

MILE iz Matejevca po drugi put porodio ženu potuno sam u kući, na svet mu donela peto dete, sina Marka.

МОЈА ЖЕНА И ДЕТЕ, МОРАМ ДА ИХ СПАСАВАМ: Миле из Матејевца по други пут породио жену сам у кући - на свет донела пето дете (ВИДЕО)

Foto: J. Ćosin

Kada im se pre dve godine najmlađi sin Miša (2) rodio u kući, na krevetu, Miodrag Miladinović (27) i njegova supruga Bojana (26) nisu mogli ni da zamisle da će ih isti scenario sačekati i dve godine kasnije. Međutim, kada je u ponedeljak ujuro Bojani pukao vodenjak, a beba odlučila da dođe na svet, Mile nije imao kud nego da po drugi put sam porađa svoju ženu. 

- Da je neko na ulici nešto slično doživeo, pozvao bih Hitnu. Ali pošto je moja žena, moje dete, šta ću. Morao sam. Pozvao sam Hitnu pomoć i dok sam njih čekao, ja sam počeo da je porađam. Bila je to prava drama i prvi put sa Mišom kada nam se desila ista stvar u istom krevetu, ali i sada ništa manje stresno. Kroz glavu su mi prolazili razni strahovi, čuo sam da ako se vrpca preseče pre vremena, odoše i žena i dete, ako se pak dugo čeka, takođe, ali na sreću brzo je došla Hitna. Oni su presekli to, ja sam pridržao dete, pomogao da izađe. Da nisu naišli presekao bih sam, moja žena, moje dete, morao sam da ih spašavam. Uzdao sam se u to da priroda ipak sve radi sama – priča nam Miiodrag iz Gornjeg Matejevca kod Niša. 

On kaže da je njegova supruga toga jutra osetila bolove, ali budući da je u pitanju peta po redu trudnoća, da je verovala da nisu to "oni" bolovi pred porođaj. 

- Kaže nije mi ništa. Pukao vodenjak pa u jednom trenutku samo je počela da viče: "Lele, lele beba izlazi iz mene. Za Mišu je bilo isto. Bilo mi neobično da po drugi put porodim sopstvenu ženu u istom krevetu. Brzo je došla Hitna i sve je dobro prošlo. Sin je živ, zdrav, zvaće se Marko, jer nam se sva deca zovu na slovo M. Mirjana (8), Mirko (6), Miloš (5), Miša (2) – objašnjava ovaj mladi otac. 

Kaže da je ponosan što je otac petoro dece, te da je to njegov dar zemlji Srbiji. Ipak ne krije da je teško, budući da je suprua bez posla, a on radi za nadnicu. Svo sedmoro žive zajedno u jednom sobičku, no ipak, Mile se ne predaje se, pun je entuzijazma i u planu ima da ozida još jednu sobicu u kojoj će živeti deca. 

- Korak po korak i idemo dalje, nema predaje, deca su blago. Samo da imamo da ih prehranimo pa drugo će biti. Odvajamo od usta da pružimo njima, ali meni je kao ocu teško da ne mogu da im pružim više – govori nam Miletov tast.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)