RUŽIĆ POSETIO DEČJI SPORTSKI KAMP: "Među ovim mališanima su i budući olimpijci"

Lj.B.

25. 07. 2021. u 14:44

U BESPLATNOM sportskom kampu "Sports stars" u Beogradu, ove godine učestvuje oko 250 srpske dece sa prostora Kosova i Metohije, iz regiona i dijapsore, a ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić posetio ih je danas i poručio da je uveren da će neko od te dece biti srpski trofejni reprezentativac.

РУЖИЋ ПОСЕТИО ДЕЧЈИ СПОРТСКИ КАМП: Међу овим малишанима су и будући олимпијци

Foto Tanjug

Tokom 10 dana, koliko kamp traje, školarci, koji su smešteni u Domu učenika "Patrijarh Pavle", uz izvanredne trenere moći će da poboljšaju svoje veštine u pet olimpijskih sportova - tenisu, rukometu, košarci, fudbalu i odbojci. Ministar Ružić je ukazao na to da su deca u prilici da dobiju prenešene veštine i znanja od poznatih, priznatih i uspešnih trenera, koji koordiniraju uspešno kampom, ali i da se druže i stiču uvid u to šta u budućnosti u vrednosnom smislu život za njih treba da predstavlja.

- I ovo je jedan od pokazatelja koliko Vlada Srbije i naše društvo ulaže u sport, koliko se zalaže za sport, ali pre svega za dragoceno vaspitanje u odrastanju i građenju ličnosti u svakom pogledu - kazao je Ružić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest