Generali Srbija: NOVO putno osiguranje sa pokrićem COVID-19

Promo

11. 06. 2021. u 10:00

Putno osiguranje sa pokrićem za COVID-19 sa lečenjem do maksimalne osigurane sume. Besplatne online konsultacije sa lekarima tokom putovanja. Gratis osiguranje stana tokom boravka u inostranstvu.

Генерали Србија: НОВО путно осигурање са покрићем COVID-19

Foto Z. Jovanović

Generali Osiguranje Srbija je plasiralo novi proizvod putnog osiguranja koji obuhvata COVID-19, uključujući lečenje do maksimalne osigurane sume, kao i besplatnu online konsultaciju sa lekarom i gratis osiguranje domaćinsta tokom boravka u inostranstvu.

- Danas je više nego ikada ljudima važno da putuju što sigurnije. Zbog toga smo odlučili da plasiramo proizvod koji je osmišljen na osnovu iskustva i komentara klijenata ali i zdravstvenih ustanova u inostranstvu, kako bismo pokrili sva moguća scenarija kada je u pitanju COVID-19. Verujem da će naša nova pokrića, u slučaju da na putu obole od COVID-19, obezbediti klijentima maksimalno sigurno putovanje. Pored toga, siguran sam da će našim klijentima od velike pomoći biti i podrška lekara, koju mogu dobiti besplatno na srpskom jeziku, ukoliko tokom putovanja osete tegobe. Na kraju, kako bi obezbedili sve preduslove za opušten, zasluženi odmor, klijentima smo obezbedili besplatno osiguranje njihovog doma za vreme odmora – rekao je povodom plasiranja novog proizvoda Veselin Danilovac, član izvršnog odbora Generali Osiguranja Srbija.

Od 10. juna 2021. godine klijentima koji kupe polisu putnog osiguranja, Generali Srbija obezbeđuje pokriće polesti COVID-19, uključujući: sve troškove dijagnostike, testiranje po preporuci ovlašćenog lekara, smeštaj u izolaciji isključivo po preporuci ovlašćenog lekara, troškove povratka u zemlju prebivališta, bolničko lečenje, troškove lekova za vanbolničko lečenje i jedan kontrolni pregled.

Pored toga ako tokom putovanja osete tegobe, klijentima će na raspolaganju biti i besplatne onlajn konsultacije sa lekarima asistentske kompanije Europ Assistance. Ukoliko žele, klijent će moći da dobiju konsultaciju i putem fiksnog telefona.

I to nije sve. Pored nabrojanih pogodnosti, klijenti dobijaju i gratis osiguranje domaćinstva tokom boravka u inostranstvu. Ova pogodnost postaje sastavni deo proizvoda putnog osiguranja.

GENERALI OSIGURANjE SRBIJA

Generali Osiguranje Srbija je na domaćem tržištu osiguranja najveća osiguravajuća kompanija sa stranim kapitalom i lider u životnom i zdravstvenom i osiguranju.

Član je Generali grupe, jedne od najvećih globalnih kompanija u oblasti osiguranja i upravljanja imovinom. Osnovana 1831. godine, Generali grupa danas je prisutna u pedeset zemalja sveta. Njen prihod od premije je 2020. godine iznosio 70,7 milijardi evra. Sa skoro 72.000 zaposlenih i 65.9 milionom klijenata, Generali grupa zauzima vodeću poziciju u Evropi i sve je prisutnija u Aziji i Latinskoj Americi. Preko svoje regionalne kancelarije u Pragu, Generali grupa posluje u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi i Rusiji i jedna je od tri vodeća osiguravača u regionu. Ambicija Generali grupe je da kroz razvijenu distributivnu mrežu klijentima nudi inovativna rešenja prilagođena njihovim potrebama i tako postane njihov doživotni partner.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili