Meridian pomaže buduće lekare - Ulaganje u nauku i znanje na prvom mestu

Promo

04. 06. 2021. u 13:00

MERIDIAN se priključio akciji “Rukav gore”, Studentske unije Medicinskog fakulteta i nagradio buduće lekare – ulaganje u budućnost je prioritet kompanije.

Меридиан помаже будуће лекаре -  Улагање у науку и знање на првом месту

Foto: Promo

Kako bi obezbedila sistemsku podršku za buduće lekare, stub zdravstvenog sistema naše zemlje, kompanija Meridian je zaključila protokol o saradnji sa Studentskom unijom Medicinskim fakulteta u Beogradu i Novom Sadu. Pandemija je pokazala da su nam potrebni mladi stručnjaci - Meridian je to u svom poslovanju prepoznao još odavno, zato će i ubuduće pomagati mladim nadama našeg društva.

Započeta akcija masovne imunizacije stanovništva već daje rezultate, a Meridian se priključio i ovom frontu, te brojnim akcijama nastavlja da nagrađuje sugrađane koji pokazuju odgovornost prema čitavoj zajednici, podsećajući da ova bitka još uvek nije gotova.
Meridian zna da je za pobedu u najvažnijoj utakmici svaki član tima bitan. Zato je nastavio da podržava i promoviše vakcanaciju protiv virusa COVID-19 i time podiže lestvicu u promociji odgovornog ponašanja u zajednici.
Od samog početka epidemije Meridian je bio na prvoj liniji borbe i milionskim donacijama pomagao zdravstvenom sistemu, a posebno zdravstvenim radnicima koji već preko godinu dana nose ovu borbu na leđima. Zbog toga je ceo Meridian tim posebno srećan što sada može pomoći i studentima, našim budućim doktorima, i nagraditi ih zbog toga što su već sada primer celoj zajednici.

Foto: Promo

 

Od kako je pre više od godinu dana pandemija promenila živote svih nas, donacije i društveno odgovorne akcije kompanije Meridian organizuju se ne samo u Srbiji i okruženju, već i u celom svetu. Nakon višemilionskih iznosa koje je do sada donirao zdravstvenim sistemima Srbije i regiona, poplavljenim sredinama na Kosovu i Metohiji, kao i mališanima koji boluju od retkih i opasnih bolesti, Meridian se priključio i projektu prikupljanja donacija narodu Indije u borbi protiv drugog talasa pandemije COVID-19.

Meridian je tako postao deo globalne humanitarne kampanje koja za cilj ima otvaranje novih pogona za proizvodnju kiseonika i testova za bolnice širom Indije, te što masovniju vakcinaciju.
Vakcinacija je jedini način da zaštitimo sebe, svoje najbliže i ubrzamo povratak životu  bez straha. Zbog toga Meridian nastavlja da podržava sugrađane koji su doneli odluku da se vakcinišu i time podiže lestvicu u promociji odgovornog ponašanja u zajednici.
Kompanija Meridian, inače, svojevrsni je pokrovitelj nauke i znanja uopšte. Najveće ime u industriji zabave do sada je stipendirao više desetina najboljih studenata koje ova zemlja ima, koji će ostati u Republici Srbiji i svojim znanjima i veštinama svakog od nas učiniti ponosnim. 

Foto: Promo

 

U mesecima u kojima su kultura i umetnost bili potisnuti u drugi plan, Meridian je i na tom polju bio veliki dobrotvor. Svojom velikom donacijom pomogao je rad Zadužbini Ilije M. Kolarca i osigurao opstanak kulturnih ustanova naše zemlje i društva.

Vremena krize podsetila su nas na važnost solidarnosti – a u Meridianu ona će i dalje biti najviša poslovna vrednost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)