Prvo su počeli bolovi, kontrakcije su se pojačale, a dok smo stigli do kola pukao je vodenjak: Milan pomogao supruzi Marini da se porodi na parkingu!

Novosti Online

11. 05. 2020. u 18:59

Gotovo filmska scena odigrala se ispred zgrade na Labudovom brdu

Прво су почели болови, контракције су се појачале, а док смо стигли до кола пукао је водењак: Милан помогао супрузи Марини да се породи на паркингу!

Foto: Printskrin

DA život ne može da čeka dokazala je u nedelju priča bračnog para Kujundžić iz Beograda. Marina Kulundžić (31) će ovaj dan pamtiti ceo život jer je na svet donela zdravog dečaka, a njen suprug Milan (40) jer je pomogao da svet ugleda njihov sin Jovan. A ovaj divni događaj posebnim čini činjenica da se, umesto u bolnici, mlada žena se porodila u automobilu na parkingu!

Gotovo filmska scena odigrala se ispred zgrade na Labudovom brdu.

"Ja imam četvoro dece sada. Na dva porođaja sam već prisustvovao, tako da mi to nije bilo strano. Termin je bio 13. ali nismo imali mnogo vremena jer su krenuli trudovi. U međuvremenu su se pojačale kontrakcije, a kad smo stigli do kola, tad je pukao vodenjak", rekao je Milan Kulundžić, otac.

Već tada mu je supruga rekla da je ne vozi, već da zove Hitnu pomoć, jer će da se porodi.

"Video sam da je krenula glava da izlazi, onda sam joj skinuo stvari, ostavio telefon i krenuo da je porađam. Samo sam je bodrio. Kada je izašla glava, malo me je bilo strah zbog položaja bebe. Znao sam da može neki period da bude tako, ali sam terao Marinu da se napinje i dalje, da bi što pre izašla beba", kaže Kulundžić.

"Ja sam pridržao bebinu glavu, i uradio sam ono što sam video od babica. Malo sam je lupkao po leđima, malo sam je proresao zbog te plodove vode. Kad je počela da kmeči, odnosno kad se javila, znao sam da je to to", objasnio je.

Kako kaže, posle toga je skinuo duks i pokrio bebicu, a onda su zvali hitnu pomoć i otišli u GAK. Tamo su medicinski radnici presekli pupčanik, pa su tek onda sproveli njegovu suprugu Marinu sa bebom unutra.

"U tom trenutku nismo paničili, niti smo jedno drugom pokazivali da nas je strah. Posle smo pričali o tome, ali kada smo videli da je sve u redu, nije bilo nikakve frke. Sve je prošlo kako treba", rekao je Kulundžić.

Marina iako iscrpljena istakla je da ovako nešto ni u snu nije mogla da zamisli, ali da je izuzetno ponosna na svog supruga i srećna što je rodila u čudnim okolnostima zdravog sina.

- Kad je porođaj počeo bila sam uplašena kako će se sve završiti. Na sreću moj heroj poneo se kao pravi doktor i na svet smo doneli živu i zdravu bebu. Sada smo u bolnici, a naš sin Jovan glavna je zvezda - rekla je kroz osmeh hrabra mama Marina.

Baš kao i na filmu, ova priča ima srećan kraj, a radosnom dečaku jednoga dana mama i tata će kroz osmeh prepričavati kroz kakvu avanturu je stigao na svet.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)