Taksisti prekidaju štrajk, neće biti sutra na ulici!

S. B. M./Novosti Online

15. 10. 2019. u 15:32

Таксисти прекидају штрајк, неће бити сутра на улици!

Foto P.Mitić

Prekida se štrajk taksista posle dogovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem
Taksisti su odlučili da prekinu protest, nakon sastanka sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Kako saznajemo, postignut je dogovor sa predsednikom, a taksisti sutra neće biti na ulici. Predstavnici taksista su izjavili da je dogovoreno pooštravanje kontrole nelegalnih vozila, kao i da će na nedeljnom nivou održavati sastanke sa predstavnicima Vlade o sprovođenju dogovora.

- Došli smo do zaključka da je danas dan kada svi treba da počnu da poštuju zakon. Kada smo sedeli sa predsednikom počeli su sa oduzimanjem vozila – poručio je okupljenima Aleksandar Bijelić predsednik Udruženja taksista Srbije Aleksandar Bijelić je Bijelić.Neki taksisti su bili nezadovoljni jer je, kako oni kažu, dogovor bio da se protestuje do ukidanja aplikacije CarGo.

Boško Vukojević iz Taksi komore spreman da štrajkuje glađu ako se ne ispoštuje dogovor, ali smatra da će se situacija popraviti u narednim mesecima.

Takođe je rečeno da će i taksisti morati da poprave sliku o sebi i da će dobiti sredstva za obnovu voznog parka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

maniks

15.10.2019. 15:42

Kao i sto sam napisao pre nekoliko dana da ce strajk trajati jos nekoliko dana dok se ne pojavi spasitelj. Slika i prilika Srbije da u Srbiji nista ne funkcionise osim funkcija predsednika kome ovo nije svakako u opisu posla.

Ivan

15.10.2019. 16:04

Aleksandar Isus Vucic je opet skupio jeftine politicke poene. Bravo Isuse Vucicu. Jedini ti u ovoj drzavi nesto radis. Nista bez tebe

Goran ali ne Bot

15.10.2019. 16:12

I spasitelja ponovo u akciji. Jedini problem je što je priznao da se zakon do sada nije sprovodio. Znaci za sve što država ne sprovodi štrajk i blokada? Sramota.

Savo

15.10.2019. 16:15

spremite se za fiskalne racune, placanje poreza do 15 og za prethodni mesec, vozila mladja od 10 god, voznja iskljucivo po navigaciji tj najkracom rutom

Zeks

15.10.2019. 16:20

A sta im je obecano i to sto im je obecano mogao je i neko na nizem mestu da im obeca,prosto mislim da ne treba prvi covek zemlje da se bavi tim pitanjima jer zasta prima platu 200 ljudi u ministarstvu saobracaja