KREĆE ČETVRTFINALE MUNDIJALA – UZMITE 30% FREEBETA U ADMIRALBET-U

A.B.

09. 12. 2022. u 14:54

DEPONUJTE u AdmiralBet-u i na vaš prvi dnevni depozit čeka vas 30% freebeta uz promo kod SP2022, pojačajte vrednost vaših tiketa i tokom četvrtfinala Svetskog prvenstva u Kataru

КРЕЋЕ ЧЕТВРТФИНАЛЕ МУНДИЈАЛА – УЗМИТЕ 30% ФРЕЕБЕТА У АДМИРАЛБЕТ-У

Foto: Profimedia

Nakon kratke pauze u Kataru, danas se nastavlja Svetsko prvenstvo i očekuju nas pravi četvrtfinalni okršaji u fudbalu. Kao što već verovatno znate, mečevi se igraju u uobičajenim terminima. Prvi na teren izlaze Hrvatska – Brazil (16:00h), a potom Holandija – Argenitna (20:00h).

Ukoliko imate vaše četvrtfinalne favorite i želite da odigrate tiket ili više njih, predlažemo da iskoristite sjajnu AdmiralBet ponudu koja je još uvek u toku i koja donosi 30% freebeta na svaki vaš prvi dnevni depozit na onlajn nalogu.

Nakon što dopunite vaš AdmiralBet onlajn nalog, potrebno je da unesete promo kod SP2022 i odmah će vam stići freebet koji možete iskoristiti za sastavljanje tiketa, kako na sajtu tako i na najnovijoj AdmiralBet aplikaciji koja svim novim igračima donosi 2000 RSD bonusa dobrodošlice za duplo više zabave na svakom koraku – na onlajn slotovima i za sportsko klađenje.

Da podsetimo, preostala dva četvrtfinalna duela su na programu 10. decembra, a polufinala 13. i 14. decembra. Meč za treće mesto je 17. a finale Svetskog prvenstva u Kataru 18. decembra.

Odigrajte tiket već danas i iskoristite ovu sjajnu mundijalsku promociju u AdmiralBet-u da uvećate vaše dobitke i ujedno podržite vaše favorite tokom četvrtfinala na Svetskom prvenstvu. 

Sve detalje o ovoj promociji, koja će biti aktuelna sve vreme tokom trajanja Mundijala, možete pronaći OVDE.

Ukoliko volite da rešavate dnevne izazove, u pauzama između utakmica možete istražiti i AdmiralBet “Put do pehara” promociju, sa dnevnim nagradama od minimum 50.000 dinara i ukupnim nagradnim fondom od čak 1.200.000 dinara. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!