"TIP" NASTAVLJA DOMINACIJU! Hazarderski predlog pogođen - kvota 21!

Novosti online

09. 07. 2022. u 10:00 >> 10:01

NAŠA redakcija i poslednjeg dana radne nedelje maestralna!

ТИП НАСТАВЉА ДОМИНАЦИЈУ! Хазардерски предлог погођен - квота 21!

Foto: Profimedia

U petak kada je fudbalska ponuda bila malo siromašnija naš ekspert za konjske trke se odlučio da analizom trke "Tattersalls Falmouth Stakes" obraduje sve ljubitelje velikih kvota.

U analizi koju možete pogledati ovde je istaknuto da je ovo tip za hazardere s obzirom da je kvota na prvog favorita bila 1,25 a na našu pulenku 11 da bi pred samu trku kvota na sjajnu omicu po imenu Inspiral pala na 1,11 a na Prosperous Voyage koju smo mi predložili otišla na čak 21!

<

Inspiral je inače ljubimica naše redakcije i prognozirali smo je pre tri nedelje u analizi koju možete pogledati ovde ali tada je kvota na nju bila 4,35 i ta analiza je takođe bila uspešna.

Ono što nas kao i obično posebno raduje to je što su nam se naši čitaoci pohvalili na društvenim mrežama svojim dobitnim tiketima a jako nam je drago da je bilo i onih strpljivih koji su čekali sam početak trke i uhvatili naš predlog na neverovatnoj kvoti 21!

A evo i tiketa naših čitalaca:

A za kraj možete uživati u sjajnoj trci koja je juče mnoge obradovala!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

A U POSVAĐANOM TABORU ORLOVA: Dušan Vlahović najavio tužbe, i Kostić progovorio o iskompleksiranim, malim ljudima bez biografija (VIDEO)

A U "POSVAĐANOM" TABORU ORLOVA: Dušan Vlahović najavio tužbe, i Kostić progovorio o "iskompleksiranim, malim ljudima bez biografija" (VIDEO)

SRBIJA i Švajcarska će na Svetskom prvenstvu u fudbalu igrati svoj odlučujući meč u petak, a dva dana nakon što su "orlovi" ispustili dva gola prednosti protiv Kameruna, ujedno dva dana pred 3. kolo Mundijala, na red je došlo redovno obraćanje za javnost naše nacionalne selekcije, koje ste mogli uživo da pratite uz portal "Novosti". A bilo je više nego zanimljivo.

30. 11. 2022. u 15:49 >> 15:49

Komentari (0)

SRCE MI KUCA ZA OBE NACIJE Prelepoj Srpkinji udatoj za reprezentativca Švajcarske je danas najteže (FOTO)