VIRTUS JE U GORNJEM DELU TABELE: "Slepi miševi" vode bitku za plej-in!

M.M.

29. 02. 2024. u 08:30

VIRTUS će u 27. kolu Evrolige ugostiti Valensiju.

ВИРТУС ЈЕ У ГОРЊЕМ ДЕЛУ ТАБЕЛЕ: Слепи мишеви воде битку за плеј-ин!

Ognjen Dobrić/FOTO: Profimedia

Izarbanici Luke Bankija su u dosadašnjem delu najelitnijeg evropskog takmičenja upisali 16 pobeda i 10 poraza. Trenutno se nalaze na deobi trećeg mesta zajedno sa Panatinaikosom i Monakom.

Prvi strelac ekipe je Marko Belineli koji u proseku ubacuje 14,8 poena, dok je odmah iza njega Tornike Šengelija sa 14,5.

Vodeći asistent je iskusni Danijel Heket koji ima 3,9 dodavanja po utakmici.

Sa druge strane, "slepi miševi" se nalaze na devetom mestu zajedno sa Makabijem. Do sada su ostvarili 13 trijumfa i isto toliko poraza.

Ovi rivli su se sastali u 16. kolu i Valensija je tada slavila na svom parketu.

Verujemo da će i večeras domaći tim iskoristiti domaći teren.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,47)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis