MAJAMI JE NAPRAVIO VELIKI TREJD: Seltiksi dolaze na Floridu da im nanesu peti uzastopni poraz

V.M.

25. 01. 2024. u 12:59

U terminu za noćne ptice od 1.30 košarkaši Majami hita će u ''Kaseja centru'' dočekati Boston seltikse.

МАЈАМИ ЈЕ НАПРАВИО ВЕЛИКИ ТРЕЈД: Селтикси долазе на Флориду да им нанесу пети узастопни пораз

Tanjug/AP

Domaćin je prošle godine došao do finala u kojem je bolji od njega bio Denver, ali ove ne pruža najbolje partije, sedmi je na Istoku sa skorom 24-20 i uprava se odlučila da je vreme za promene.

Ekipu je napustio dugogodišnji plej Kajl Lauri koji je trejdovan za Terija Rozira, bivši igrač Šarlota je poznat po tome što je odličan skorer i igrač je koji može da ubaci 20 poena protiv svake ekipe u ligi.

Majami se baš mučio napadački u prvom delu sezone i to je bio glavni razlog za dovođenje Terija Rozira koji bi iz Hiroa i Batlera trebao da predstavlja glavne napadačke opcije u ekipi.

Večeras će po prvi put zaigrati za Hit koji će pokušati da prekine niz od četiri vezana poraza, a rival će im biti još jedan njegov bivši klub, Boston seltiksi.

Gosti imaju ubedljivo najbolju startnu petorku u NBA ligi, a to pokazuju i na terenu jer sa 34 pobede i deset poraza drže prvu poziciju na Istoku.

Ra razliku od Majamija, Boston ima enorman broj napadačkih opcija u vidu Tejtuma, Porzingisa i Brauna koje ako krene šut protivnik nema šta da traži na parketu.

Poslednji meč odigrali su pre par dana i rutinski su savladali Dalas na povratku Luke Dončića rezultatom 119:110, a do pobede su ih predvodili Tejtum sa 39 i Braun sa 34 poena.

Ovi timovi su se sastali početkom sezone i tada je Boston slavio rezultatom 119:110.

Verujemo u novi trijumf Seltiksa.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,40)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024