NFL: U Londonu za poen više

TIP redakcija

08. 10. 2023. u 13:10

REDAKCIJA Tipa za svoje čitaoce prognozira mečeve petog kola NFL-a

НФЛ: У Лондону за поен више

Foto: Tanjug/AP Photo/Adam Hunger

Nedelja:

15.30 BAFALO – DžEKSONVIL +47,5 (kvota 1,77)

Još jedna utakmica ove sezone na čuvenom „Vembliju“ u Londonu. Drugu nedelju zaredom, na istom stadionu igraće Džeksonvil, koji je proteklog vikenda savladao Atlantu (23:7). Jaguari, s obzirom na to da im je vlasnik Šahid Kan, koji je i prvi čovek Fudbalskog kluba Fulam, često igraju mečeve u Engleskoj, a to što su dve nedelje na Ostrvu biće im mala prednost. Ipak, Bafalo je ubedljivim trijmfom prvi skinuo skalp neverovatnom Majamiju u prošloj rundi (48:20). Bilsi imaju dokazan ofanzivni korpus, dok je sa druge strane mladi kvoterbek Džeksonvila Trevor Lorens dobio još nekoliko napadačkih opcija, koje umešno koristi. Očekuje se pun stadion, skoro 90.000 ljudi, koji bi mogli da uživaju u efikasnoj utakmici.

22.05 ARIZONA – SINSINATI 2 (kvota 1,65)

Ne liči Sinsinati na tim koji je pre dve sezone igrao u Superbolu i bio nadomak pehara. Tome je kumovala povreda kvoterbeka Džoa Buroa, zbog čega je bio bleda senka u prošlom kolu, budući da je nedovoljno oporavljen. Sada, Bengalsi nemaju izbora, već imaju tri neuspeha u četiri kola, a već naredni, značajno ih udaljava od plej-ofa. Idu na noge timu, koji se nalazi u fazi renoviranja, bez rezultatskog imperativa. Ipak, to ne znači da će se pojaviti sa belom zastavom, pošto su napravili senzaciju u trećoj rundi pobedivši favorizani Dalas (28:16). Kada se uporede sastavi, Sinsinati je kvalitetniji i ako budu na svom nivou, pitanje pobednika se neće dovoditi u pitanje.

Ponedeljak:

02.20 SAN FRANCISKO – DALAS +44,5 (kvota 1,82)

Sa razlogom je ovaj meč stavljen u „prajm tajm“ od strane NFL lige, jer osim što je jedan od najvećih rivaliteta, ovo bi možda mogao da bude duel u Superbolu u februaru. San Francisko je uz Filadelfiju jedini neporaženi tim. Mladi vođa napada Brok Pardi ućutkao je sve kritičare odličnim partijama. Doduše, tim je krcat zvezdama, kako u ofanzivi tako i u defanzivi. Na svakom meču postigli su najmanje 30 poena, a u prošlom kolu brojali su do 35. I Dalasov napad deluje pod konac. U protekloj rundi isporučili su 38 poena, a u prve dve 40, i 30. Ovaj duel mogao bi da nam podari pravi vatromet u kojem se očekuje da kvoterbekovi oba tima opuste ruku.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)